Najdi forum

Problemi z uporabnikom

Za svojo 4-letnico sem ustvaril novega uporabnika na Win XP PRO.

Dokler sem sam urejal bližnjice in namizje (admin pravice), so delale vse on-line igrice….ko pa sem ji omejil pravice (limited), kar naenkrat ni mogla več igrati (Cbeebies: teletubbies na primer)….

Če ji admin-pravice vrnem, igrica dela BP, drugače pa javlja, da nima Adobe Flash Playerja ….. ?!?

Hmmm…..(wtf?)…….kakšen namig? Admin-pravic ji lih ne bi ravno pustil….
Ziherjeleziher !!!

Hvala & LP
K.

Sori, vem, da je ven iz teme, ampak … Štiri leta star otrok se igra z računalnikom?? Stari, kupi ji raje barbiko … Monitorja se bo še nazijala v osnovni, srednji šoli, na faksu … Preden bo sestavila diplomo, bo imela kockaste oči!!

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Sorry, ampak sedaj tudi otroci obvladajo net…..

telebajski, barbike, medvedek pu, rolly polie olie, jo-jo, miki miška,….

to niso več samo risanke in lutke, sedaj jih imaš tudi na netu, igrice za otroke……ne boš verjel, še misliti mora zraven, kaj je za narediti, ker je vse v angleščini (BBC, Disney,…)

sej jo podimo stran, samo; če sta na netu oči in mami, potem je lahko tudi mlada gospodična…..

aja, barbike-lutke, stari, to je že prerasla pred kakim letom….

Ah … Otroci 21. stoletja … :))

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Še enkrat inštaliraj Adobe Flash Player… v tem računu…

Hvala!

Problem s Flashom imam tudi jaz, zato se pridružujem zahvali. Kar pa se delovanja igric tiče, pa na omejenem uporabniku delujejo samo tiste, ki so narejene za Win XP, zinštalirati pa jih mora nekdo z višjimi pravicami. Pri nakupu igrice moraš biti pozoren, če ne zahteva da imajo uporabniki status administratorja (nesprejemljivo se mi zdi, da to zahteva Lego Star Wars, zato otrokom lažem, da igrice ne dobim).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close