problemi z driverji za grafično
Pozdravljeni,
hotela sem namestiti novejše driverje za grafično kartico Geforce 6600 in sem najprej v nadzorni plošči hotela odstraniti prejšnje driverje. Tam pa mi je ponudilo odstranitev različnih stvari Nvidia Drivers, Nvidia Ethernet Driver Components, Nvidia IDE Driver, Nvidia nForce PCI System Management Driver. Izbrala sem samo odstranitev Nvidia Drivers, to je odstranil.
Po ponovnem zagonu računalnika sem izbrala namestitev driverja Nvidia ForceWare Driver v81.94 in nato se je odprlo eno okno z sporočilom: »Programski opremi, ki jo nameščate za to strojno opremo Nvidia Geforce 6600 ni preizkušena za združljivost s standardom Windows Logo, ki potrdi združljivost s programom Windows XP in še v nadaljevanju, da ta namestitev lahko škoduje pravilnemu delovanju sistema… Ustavila sem namestitev in ker je ob zagonu windowsov javljalo neke napake sem izbrala obnovitev sistema na prejšnji dan. Vendar pa vseeno manjka del tistih driverjev in moram namestiti nove.
Ali lahko te driverje namestim kljub opozorilu ali ne in ali moram najprej pobrisat obstoječe driverje v celoti (imam matično ploščo Gigabyte GA-K8NF-9 in tam je nekaj omenjena tudi nVidia, in nočem po pomoti pobrisat tudi driverje za matično).
Hvala za odgovor.
Forum je zaprt za komentiranje.