problemi s kožo
Pozdravljeni!
Kot mnogo drugih imam tudi sama probleme s kožo na obrazu. Kot najstnica sem imela mozolje ( predvsem po bradi, nosu in čelu ). Sedaj so se mozolji umirili, vendar imam okoli ust in na bradi polno rdečih oziroma temnih lis, pik. To niso mozolji, vendar je vseen vidno. Moti me tako zelo, da moram imetu puder vedno nanešen.
Za čiščenje uporabljam Pure kolekcijo od Garnierja, 2x tedensko si naredim piling ter 1x tedensko toplotno globinsko masko. Naj poudarim, da nikoli ne grem spat z make-upo-m in res skrbim za čistočo moje kože. Ker sem začela uporabljati Clarinsov puder za občutljivo kožo, se je stanje vidno izboljšalo. Vendar me zanima, kje in na kakšen način se lahko za vedno znebim teh pikc.
Rada bi koncno pudru rekla ne. Obupana sem že tako zelo, da bi za učinkovit poseg odštela tudi malo več denarja.
Hvala za odgovor in pomoč.
Maja
Pozdravljena!
V kozmetičnem salonu bi morda aha-terapija s kislinami, pomagala pri najinemu problemu.Seveda je treba najprej videti kožo, če je njena debelina v redu, saj kisline tanjšajo kožo.
V našem salonu, žal te terapoje ne delamo, ker je res za zelo malo ljudi primerna, tako, da bi se bilo potrebno malo pozanimati po salonih, kjer to delajo in tam vam bodo svetovali, če je terapija tudi primerna za vas!
Med tem časom, bi odsvetovala tako pogost peelig, ki si ga delate, da se vam ne bi s časoma stanjšala koža, kajti s peelingom se lis ne da odstraniti.
Drugače pa je še najbolj zanesljiva rešitev obisk dermatologa(plastika), saj tam pa imajo nekaj rešitev za tako kožo!
LP!
Forum je zaprt za komentiranje.