Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style problematična koža

problematična koža

zanima me, katere kreme in geli za čiščenje obraza bi bili zame kar najbolj primerni (mogoče od katerega proizvajalca). imam mešano kožo (na licih in čelu ni večje mastnosti kože, na bradi in nosu pa je). zanima me tudi, ali je v mojem primeru bolje uporabljati gele za čiščenje obraza ali mleko za čiščenje, poleg tonika in kreme. in kakšna je razlika med mlekom in gelom? slišala sem namreč, da mleko še bolj masti kožo, ne vem pa ali je to res…
zahvaljujem se za kakršnokoli mnenje tistih, ki ste v enakem položaju, kot sem sama in hvala tudi kakšnemu strokovnemu mnenju.
Lp

Povabila bi vas v naš salon, kjer vam bomo ponudili izdelek, ki je najbolj primeren za vas!
Pri nas delamo z Matisom že več kot 10 let in smo z izdelki zelo zadovolni, prav tako kot številne naše stranke.Je kvaliteten, ne povzroča alergij in je cenovno dasegliv!
Ko vas bomo videli vam bomo lažje svetovali, po vašem opisu pa bi vam svetovali čistilno emulzijo energijske linije ki je za mlado kožo, ki živi v mestu(strsno , smog ).
Prav ste začela, da so čistila lahko v obliki mleka-struktura je bolj mastna in je mišjena za suhe kože, gel-je zelo suh in ponavadi presuh, da kožo tako isuši, da potem še bolj izloča loj!Pri Matisu pa imajo tudi srednjo pot emulzijo , ki je po strukturi med mlakom in gelom in je ravnopravšnja za mešane kože!
Vabljena!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close