problematična koža; poroka?
Lep pozdrav!
Že od nekdaj imam zelo problematično kožo, s tem mislim suho ob nosu, brado večkrat mozoljasto, ob lasišču luskasto, okrog oči zelo suho, skratka…
Da vse to prekrijem uporabljam tekoči puder Matis. Skrbi pa me kaj bo z mojim poročnim make-upom. Pri kozmetičarki še nikoli nisem bila, saj me prav skrbi kako bo komentirala mojo kožo. Vsakič ko kupujem kozmetiko prodajalke prav zaskrbljeno zmajujejo z glavo (ali pa mi je to že prišlo v navado).
Zanima me, kje bi lahko našla razumevajočo kozmetičarko iz Ljubljane ali okolice, ki bi mi predhodno pripravila in uredila kožo ter kasneje namazala za poroko.
Posebno težavo mi v zadnjem času predstavlja koža okrog oči, ki je postala rdeča, skoraj hrastava. Prosim za pomoč!
Hvala.
Svetujem ti, da greš v salon Mateja na Poklukarjevo ulico, kjer uporabljajo Dermalogico in to čim prej. Nič ne skrbi, če imaš tako kožo, saj zato pa so kozmetični saloni, da ti jo zrihtajo. In ker načrtuješ poroko, potem pa sploh nič ne razmišljaj, samo pojdi čim prej tja. Cene so zelo zmerne. Še telefon: 01/256 31 83
lep pozdrav!Gospodična ki vam je pred mano svetovala za kometiko Dermalogica ima prav res je vrhunska kozmetika ampak jaz bi rada svetovala vrhunsko kozmetičarko Gospa Milena Lorger ona vam bo svetovala tudi dobrega vizažista.Telefon Gospe Milene 01/283 45 99 POKLIČITE TAKOJ ne bo vam žal pa lep poročni dan.
Tudi jaz sem imela težave s kožo, mozolji luščenje, piko na i sem dodala še sama s praskanjem in stiskanjem. Ves čas sem kupovala različne kozmetične izdelke, si skušala sama pomagat…
Potem sem pa rekla DOVOLJ in se naročila kozmetičarki. Bila sem dvakrat v roku dveh mesecev. Kožo mi je temeljito očistila in me natančno podučila kako naj delam naprej. Pri njej sem potem tudi kupila komplet krem in čistil od Dermalogice. Sicer je pregrešno draga, vendar se splača, ker pomaga. Ni še čisto dobro, je pa velikoooooooooooo boljše. Zato mi ni žal denarja. Oni so tudi znani po tem, da se ti v salonu, ki imajo njihovo kozmetiko zelo posvetijo.
Forum je zaprt za komentiranje.