Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Problem z odpiranjem int. strani

Problem z odpiranjem int. strani

No moj problem je tak:

Večina internetnih strani se mi odpre, ko pa hočem obiskat recimo stran od Medvešek Pušnik (www.medvesekpusnik.si/) ali Poteze (www.poteza.si/), mi da parkrat tisto stran – Naslova ni mogoče najti…. Potem pa me samo veže na neko xy internetno stran (ki zgleda kot nek iskalnik, bolj za xxx strani). Najverjetneje se je ta stran nekam instalirala takrat, ko sem na neki bolj sumljivi strani eno malo bolj pomanjkljivo oblečeno bjondo gledal. Sej sem vedel, da bo kaj narobe, itak naj bi ble z ženskami same težave, sam si nisem mogel pomagat. Zdaj pa imam posledice :((

Aja, pomembno je še to, da kljub temu, da je ta čuden iskalnik odprt je naslov linka še vedno tapravi, recimo – http://www.medvesekpusnik.si

Računalnik sem prečesal s posodobljenimi: Adaware, Spybot, Avast in TweakNow RegCleaner, pa se vse navedeno še zmeraj dogaja. Uporabljam Mozillo Firefox 2.0.0.2, sam je ista težava tudi pri int.explorerju. Mozillo sem še enkrat instaliral, tista stran še zmeraj vztraja. Tudi preko nadzorne plošče nisem ničesar sumljivega našel.

Mi zna kdo pomagat, res ne bi rad vsega še enkrat nalagal.

men odpre normalno oba naslova.Probaj preskenirat še z ‘hijackthis’ programom pol pa skopiraj vse kar ti najde na ta naslov da ti analizira vso stvar

Če si račuanlnik skeniral z Antispy, virus… programi, probaj še tale program in očisti kar ne paše v računalnik:

Lp, Max

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close