Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Problem z manjšim posojilom

Problem z manjšim posojilom

Pozdravljeni, sem komitent SKB. Na račun dobivam že pol leta redno plačo v višini cca. 850€, zdaj pa rabim ravno nekaj tolikšnega posojila, kjer pa mi komplicirajo, ker sem zaposlena za 3 mesece (v službi mi podaljšujejo).

Ne razumem zakaj študentje dobijo kredit pa niti zaposleni niso, jaz pa sem redno zaposlena in ne dobim niti najmanjšega posojila.

So kje boljši pogoji, da ne komplicirajo toliko? Oz. kaj naj storim?

zagrozi jim da boš šla na drugo banko, men je tako palilo so se takoj drgač pogovarjal
sicer je šlo tud za kredit , obrestna mera je bla vprašanje

Ne moreš rečt, da si redno zaposlena, če nisi. Samo to, pomagat ti ne bi znal, žal.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

zavaruj kredit s poroki.

Potrebujem cca. 700€ in niti eura več…

Meni so omogočili kredit za toliko mesecev, kot je veljala še pogodba (za določen čas zaposlena). Pojdi na banko takoj ko naslednjič podpišeš pogodbo in se zmeni za vsaj 3 mesece. Je pa vprašanje koliko € ti bodo dali.
Ali pa najdi poroka.

Lp, Petra

Res se mi to butasto zdi, v končni fazi te itak ganjajo če ne plačaš.

Pa tudi da bom potem 3 mesece plačevala po 230€ se mi zdi too much.

Sevede je redno zaposlena, samo ne za nedoločen čas

Na A banki dobiš kredit brez , da te vprašajo kako dolgo si zaposlen. Pogledajo zadnje prilive pri njih. Kredit urediš v 1/” ure. Seveda če si komitent.

Sem njihov komitent, s tem da imam redni priliv na SKB banko, račun pa imam tam odprt že nekaj časa.

Skb je itak en velik problem že skoz, vsaj zame. Nič se ne da dogovort in zmenit…

Moj bo na BankAustriji, zdajšnji Unicredit vzel veliko večje posojilo pa ima tudi po 3 mesece pogodbo, vzel ga bo pa za eno leto.
Če bi rada ostala na SKB, pejt na Unicredit po ponudbo, pa nazaj na SKB in jim pokaži. Če še to ne bo palilo, pa res zamenjaj banko.

Hvala za vse nasvete.

Ko sem na SKB zaprosila za kredit, je od mene zahteval kopijo zaposlitvene pogodbe in ne vem kaj še vse, pa kompliciral je ker imam samo na 3 mesece pogodbo.

Bom poskusila še na A banki ali pa na Unicredit – sem slišala da so preverjeno dobri.

Imam namreč neko zadevo za plačat (vračilo štipendije) in ker sem “raje” dolžna banki kot državi, bi rada tisto takoj izplačala in mesečno vračala banki.

Hvala vsem.

kaj pa če si povečaš limit?

k.

No, tak ja, narobe sem se izrazil. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zdravo vsi ,

Jaz sem Rebeka iz Ljubljane in želim samo izraziti globoko zahvalo Cooprative Rosselli za njihovo iskrenost, odprtost, preglednost, resnicoljubnost, ljubezen in podporo med in po tem, ko so od njih dobili posojila. Precej sem bil v rokah teh prevarantov in čas mi ne bo dovolil, da bi povedal vse, kar sem v zadnjih nekaj mesecih šel po spletu pri gostu ali dobil posojila, da bi se tukaj domoval v slovenščini, ampak Bog mi je odgovoril molitve s podporo in ljubezni gospe Rosselle Riccardo, ki me je sprejela in razumela z menoj kljub mojemu prvotnemu dvomu in nezaupljivosti ter s svojim dobrim srcem in ljubeznijo, zdaj sem lastnica doma prek svojih 2-odstotnih posojilnih skladov in sem se zaobljubila širite to novico in tudi svetu sporočite, da je še vedno pristnih in nekaj dobrih spletnih posojilnic, ki lahko pomagajo in oživijo suho kost, kot sem bila prej. Ne poslušajte in preberite tega pričevanja, ker je to resnična izkušnja, ki spreminja življenje, in vsakdo, ki potrebuje to vrsto obračanja, ne sme oklevati ali dvomiti v to, ker sem dokazal in prisegam na nebesa, da je ta zgodba resnična in tudi zgodba moje izkušnje z njimi. Oglejte si jih po e-pošti, če potrebujete finančna sredstva! email: rossellacooperative@hotmail.com, ali pa jo lahko pokličete prek njenega e-poštnega naslova: rossellacooperative@hotmail.com za hiter klic klepeta ali whatsapp / +35677926593

Hvala

Rebeka

????????????????????

Odgovor na objavo uporabnika
SKB, 26.11.2007 ob 19:23

Hvala za vse nasvete.

Ko sem na SKB zaprosila za kredit, je od mene zahteval kopijo zaposlitvene pogodbe in ne vem kaj še vse, pa kompliciral je ker imam samo na 3 mesece pogodbo.

Bom poskusila še na A banki ali pa na Unicredit – sem slišala da so preverjeno dobri.

Imam namreč neko zadevo za plačat (vračilo štipendije) in ker sem “raje” dolžna banki kot državi, bi rada tisto takoj izplačala in mesečno vračala banki.

Hvala vsem.

Ne, nikar ne jemlji na banki. Plačaj takoj kolikor lahko, mogoče 150 eur, tako te ne bodo obravnavali kot neplačnika. Nato takoj pošlji prošnjo za obročno odplačevanje, recimo v pol leta, ker zaradi nizke plače več ne zmoreš. Odobrili ti bodo, skoro sigurno.

Odgovor na objavo uporabnika
plačilo po obrokih, 12.11.2021 ob 23:12

Ne, nikar ne jemlji na banki. Plačaj takoj kolikor lahko, mogoče 150 eur, tako te ne bodo obravnavali kot neplačnika. Nato takoj pošlji prošnjo za obročno odplačevanje, recimo v pol leta, ker zaradi nizke plače več ne zmoreš. Odobrili ti bodo, skoro sigurno.

f…a….k…. spet sem nasedla staremu datumu. pa kdo to dela?!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close