Problem s TIS 2006
Zdravo !!
evo mene z novim problemom.
Lani jeseni sem preko telekom.si kupil povsem legalen TIS 2006 . Vse lepo in prav, delal je normalno . No pred dnevi pa je okoli pol pete popoldan prihrumela nevihta in zgodilo se je. V moj računalnik je očitno treščilo. Vse je smrdelo in nič več ni delalo. Panika. No pa smo segli glooooboko v žep in kupili nov računalnik in 19″ monitor . In zdaj nalagamo solato , lepo počasi nazaj.
Da skrajšam. Med drugim sem naložil tudi tisti TIS 2006, ki sem ga legalno kupil preko telekom.si. A problem je , ker ga ne more. aktivirati. Potrebujem kodo , ki jo dobim lahko preko strani 080 8000. No sem klical tja in so mi povedali , da sem svoje že pokuril , saj sem imel kodo na prejšnjem P -ju. Nove pa ne dobim. Rekli so mi , da naj najprej s ta starega računalnika deinstaliram TIS in potem dobim kodo. Ker pa je bil moj PC v obupno slabem , črnem stanju , še posebej matična plošča, to seveda ni šlo. Poleg tega sem PC že poslal na uničenje.
In sedaj doma gledam tale CD od spred in odzad,a TIS pa ne morem uporabljati.
Ampak jaz sem ga povsem normano in legalno kupil. Počutim se nekako ogoljufanega.
Bogdan
PS. Gospodo iz tehnične podpore za telefonski imenik se sploh ne da priklicati , ne preko 080 8000 , ne preko njihove direktne številke 01 *****.
danes jih kličem že tretji dan.
Pa ja ne mislijo , da bom kupil še en imenik….
Em im……
Forum je zaprt za komentiranje.