Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Problem s tamponi

Problem s tamponi

Odkar sem zanosila in rodila (c carskim rezom!) ne morem več uporabljat tamponov. Ne vem zakaj. Ampak spodaj je vse suho in me fuuuuul boli, če ga hočem dat noter (tudi mini velikost). Kot, da sem čisto brez sluznice. Še katera podoben problem?

Rada bi imela spet tampone (od poroda je že dve leti), pa ne vem kaj storiti. Bi bilo smiselno celo za vstavljanje tamponov uporaba lubrikanta? Med seksom na začetku ni problem, kasneje pa rata.

Prosim nasvete.

Poslušaj me dobro, jaz vsem svetujem tampone, ki sicer se jih pri nas težko dobi, potrebno jih je malce poiskat, vendar se splača. Imenujejo se TAMPAX compac in so zelo enostavni in higienski za uporabo.
Nahajajo se v plastičnem tulčku, ki deluje na principu injekcije, torej tampon je v tulčku, tulček ima bat, bat pritisneš in zadeva je v nožnici. Ker je tulček plastičen in povoskan, zdrsne v nožnico BREZ PROBLEMOV, brez bolečin, tudi če nisi dovolj vlažna.

Poglej malo po internetu za te tampone, jaz ti jih priporočam, poleg tega je tak tampon absolutno bolj higienski, saj ga v celi proceduri od jemanja iz škatlice do vstavitve niti enkrat ne takneš s prsti.

Jaz jih kupim v Itaiji in ena škatla (20 kom) stane cca. 1000 sit.

Odličen nasvet !

Sicer pa carski rez z tvojimi težavami nima veze !

Iza, razumem, da carski rez nima nobene zveze s suhostjo. Zato pa sem to poudarila, ker mislim, da je glih pri vaginalnem porodu lahko kaj narobe.

3,4 zdaj – hvala, da si me opomnila na te tampončke. Sem že čisto pozabila na njih. Pa sem jih tudi ene parkrat že uporabljala. Fajn. Bom šla malo v Mulerja pogledat, mogoče se pa tam kaj najde.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close