Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Problem s sosedom

Problem s sosedom

Zivim v bloku, pod mano zivi hisnik, ki je blazno obcutljiv na hrup. Naceloma smo cez dan tiho, ob 21 ze v postelji, se pa seveda cez dan zgodi da imas nas 13 letnik obisk in igrajo igrce. Takrat je ze sosed na vratih, grozi z policijo, prijavo na center za socialno delo, da bo otroka spravil v dom in podobno. Na vrata pride tudi ce npr sredi dneva sesam. Komandira tudi ostale stanovalce,kje kdo parkira, kaksne roze ima kdo, z cim se otroci igrajo, jih snema pri igri in podobno. Skratka v nasem bloku drzi komando. Ker mi je tole zvonenje ze nadlezno,njegove groznje pa se bolj,me zanima, kaj lahko storim. V hisnem redu pise, da mora biti mir od 22h do 6. Razumem, da glasne zabave, razbijanje in podobno ni ok ampak, da se niti premikat ne bi smel pa tudi ne razumem. Nad mano so tudi ljudnje in slisim stopinje, mogoce kdaj kak stol ali igranje z zogo, ampak mi je logicno, da ne zivim v hisi in da v bloku pac slisis soseda. Torej kaj lahko storim. Ga prijavim za nadlegovanje? Posljem dopis preko odvetnika? Ce poklice policijo dobim avtomatsko kazen, tudi ce samo sesam ali preverijo dejansko stanje?

Če normalno bivate, se nimaš kaj bati.
Na deri ga kot mulca, ko ti pride težit.
Policija ti pa seveda ne bo poslala položnice, ker sesaš.
Itak, da preverijo kako in kaj.

Kaj si baba al si dedji pusssssy? Dopis prek odvetnika, resno? 😄 Porini ga po stopnicah če nobenga ni na hodniku al neki. Dokazov ne bo in skos zanikas vse.

Kaki kakci ste eni tu gori joj mene. Odvetniki, kapsi, jokate za vsak mišji kakec in živite v strahu. Najboljs da se preselis v klet 😄

Dobra ta, porini ga po štengah :). Odlično bo sploh, če je avtorica drobna, tip pa zavaljen dedec. Kdo mu bo verjel, da ga je porinila?

Drugače pa ja avtorica, valjar v roke, ko pride težit in ga zmerjaj ga ko mulca. Saj ni treba, da ga mahneš. AMpak fajn pa zgleda, če imaš kaj v rokah :), da se bo prej usral.

Tip je strahopetec. Ampak ostali ste pa še večje reve, ker se mu pustite. On pa uživa v tem. Strahopetci vedno iščejo še bolj strahopetne. Če pa naledijo na nekoga, ki ni mevža, se pa poserjejo v hlače.
Tako, da: daj mu vetra.

Hm, trenutno tudi najstniki ne bi smeli imeti obiskov zaradi korone – tako, da mene bi bilo strah, da me ne prijavi zaradi obiskov.
Sicer ti dam prav, načelno, ampak trenutno je situacija posebna.

Prijavi ga da snema otroke

Dejansko hrup zna biti moteč. Samo tega se ne zavedate vsi tisti, ki se stem pač še niste soočili. Ali pa lajež sosedovega miniaturnega psa na balkonu ki laja celi dan v tri krasne …

Nekomu je dolgčas in je odprl to temo. Fake je 😉

Seveda spodnji sosed vam zvoni iz dolgčasa…vi nič takega ne počnete. Pa je to vedno res?

Točno tako! Bo imel on večje probleme, ker snema otroke. Pedofil en.

A res nimate v celem bloku vsaj enega južnega soseda, ki vam lahko pokaže, kako se te stvari na hitrco uredijo….pa tu ne mislim na dialog, tudi monolog odpade😂😂😂

Menda ne boste pustili, da vas kdo terorizira v lastnem stanovanju…. taki tipi se naravnost hranijo s teženjem😂😂

Soseda prijaviš,da krši korona ukrepe. Opizdili bodo bedaka z 400 evri in bo mir. Namreč prepovedano je hodit k sosedom. Druženje samo družinski člani. Rečeš,da te ogroža vsak dan glede okužbe.

Če pogledam iZ nebloka, ti imaš srečo. Pri nas so mašine že 13 let. Petek svetek, cel dan. No letos so se ustavili v drugem valu. F* 13 let. Zgrajeno marsikaj na črno. Zgradili so pa grad. Prvič po 13 letih, ob drugem valu epidemije imam mir. Pa še še vedno navajam, da je mir, ko lahko zaspim. Projekti čefurj. In to brezposelni.

Ma slikaj se ti s teorijo. Naš čefurj bo ropotal, tudi po gradbenem, ki je preteklo, pa se postavi na glavo z mašinami. Dokler ne bo končal. Kaj bodo pa uspeli ukreniti, je pa drugo. Ne bi zamerila. Ampak, vprašaš, miljonkrat, koliko časa bo hrup. Oh, dva dni, traja pa 13 let. Ne me imeti za xy. Kot si čefurj zamislijo. Nimam nič proti narodnosti. Taki potem jamrajo, kaj je vse država dolžna storiti za njih.

Ma slikaj se ti s teorijo. Naš čefurj bo ropotal, tudi po gradbenem, ki je preteklo, pa se postavi na glavo z mašinami. Dokler ne bo končal. Kaj bodo pa uspeli ukreniti, je pa drugo. Ne bi zamerila. Ampak, vprašaš, miljonkrat, koliko časa bo hrup. Oh, dva dni, traja pa 13 let. Ne me imeti za xy. Kot si čefurj zamislijo. Nimam nič proti narodnosti. Taki potem jamrajo, kaj je vse država dolžna storiti za njih.
[/quote]

Mogoče legalizacijo z uzurpacijo , morons 😂

ti si budala.

kekec kmetaclvzarski, ” cefur” ti seksa mater, kot vsako kekico.

ni večjih primitivcev od Butalcev!!

[/quote]

[/quote]

Ah ja, ko stopiš v prepovedano območje osebe. Moja mami je pokojna od 2004. Se ti pa lahko nasmeha, kako ne boš nikogar j*.
Mom 🤣😂😆😆😆

Ampak, kako hitro zaidejo nekateri. 🤣😂😆😆😆😆 Ko se vas dotakne pri nečem, kar ne smete početi. Nizkotne zmerljivke. Če bi takim nazaj kaj rekla drugače, bom pa jaz kriva. 😳🙄😂😆🤣😂😂😂😂😂

Ponoči se pogovoriti z njim med štirimi očmi brezi prič in mu dati eno okrog ušes pa bo miren

Tipicni komentarji zahojenih slovencev, ki se ne ozirajo na druge… no morda pa vas kdo porine po stopnicah ?

Ja picke ste v bloku da mu neznate objasn a je tvoj stanovanje no al pa v najemu sej ni vazn placujs ti tko da eno samarcino mu dt pa nikol nau vec siki

Bi bilo bolj primerno tebi dati eno okrog uses. Lahko pomagam

Odgovor na objavo uporabnika
Jess123, 07.12.2020 ob 19:07

Zivim v bloku, pod mano zivi hisnik, ki je blazno obcutljiv na hrup. Naceloma smo cez dan tiho, ob 21 ze v postelji, se pa seveda cez dan zgodi da imas nas 13 letnik obisk in igrajo igrce. Takrat je ze sosed na vratih, grozi z policijo, prijavo na center za socialno delo, da bo otroka spravil v dom in podobno. Na vrata pride tudi ce npr sredi dneva sesam. Komandira tudi ostale stanovalce,kje kdo parkira, kaksne roze ima kdo, z cim se otroci igrajo, jih snema pri igri in podobno. Skratka v nasem bloku drzi komando. Ker mi je tole zvonenje ze nadlezno,njegove groznje pa se bolj,me zanima, kaj lahko storim. V hisnem redu pise, da mora biti mir od 22h do 6. Razumem, da glasne zabave, razbijanje in podobno ni ok ampak, da se niti premikat ne bi smel pa tudi ne razumem. Nad mano so tudi ljudnje in slisim stopinje, mogoce kdaj kak stol ali igranje z zogo, ampak mi je logicno, da ne zivim v hisi in da v bloku pac slisis soseda. Torej kaj lahko storim. Ga prijavim za nadlegovanje? Posljem dopis preko odvetnika? Ce poklice policijo dobim avtomatsko kazen, tudi ce samo sesam ali preverijo dejansko stanje?

Ne pusti se mu. Ja, daj mu kontra. In živi tako, kot tebi ustreza! Tip vse ustrahuje, vrni mu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close