Problem s francosko manikuro!
Jaz pa imam vprašanje glede francoske manikure.
Kupila sem komplet lakov in šablonic za francosko manikuro. Vse lepo in prav, z laki sem zelo zadovoljna, kar pa za šablone ne bi mogla reči. Pravzaprav sem nad njihovo uporabo čisto razočarana.
Šablonico sem lepo in natančno nalepila na noht ter ga nalakirala z belim lakom. Počakala sem kar nekaj časa, da se je vse skupaj lepo posušilo in nato sem šablono poskusila previdno odlepiti. In glej ga zlomka. Lak mi je kar hotelo povleči za šablono pa tudi zlivalo se je za njo. Trudila sem se kar nekaj časa in nato obupala. Nanos z belim lakom sem naredila kar s prosto roko (po večih poskusih moram reči, da mi je kar uredu uspelo).
Zdaj pa vas sprašujem, če obstaja kakšna bolj preprosta rešitev in varianta za francosko manikuro brez šablone oz. ali obstaja sploh še kaj, s čimer bi si lahko bel nanos laka nalakirala tako kot je treba???
Hvaležna bom za kakršenkoli odgovor.
Lep pozdrav.
poskusi z NEŽNIM lepilnim trakom (najboljši je tisti ki ni popolnoma prozoren…tak belkast je) in ga že po ene 10sek nanosa z lakom odstraniš. Zlivalo se ti ne bo, pa tudi lak ti ne bo popokal. Seveda pa moraš lepilni trak prej po želji oblikovati kar zna biti precej zoprno.
Jst sem se pa že tako navadila in dobila taprav “grip” v roko da si vse naredim brez šablonic. Pa še lepše pride.
Po moje je težava v tem, da čakaš, da se lahk čisto posuši. Drugič poskusi odstraniti šablonico praktično takoj, ko namažeš lahk. Sama sicer še nisem poskusila, ampak razmišljam, da mora biti podobno kot pri barvanju sten. Če tam oblepiš zid s trakom, ga moraš odstranit takoj, ko celo zadevo pobarvaš, ker grejo drugače lahko cele plasti barve dol. No, malo čudna primerjava, ampak mislim, da bi se dalo to dvoje povezat:)
Forum je zaprt za komentiranje.