Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek problem pokazat osebno

problem pokazat osebno

Ne skrbite. Kmalu bomo vsi čipirani (na Kitajskem se že dogaja), namesto bankovcev in kovancev (bodo ukinjeni) se bo plačevalo s kartico. Svojih nepremičnin ne boste več imeli. Na vsakem koraku boste izsledljivi. Bomo pod popolno kontrolo. Korporacije bodo povozile male podjetnike. Mediji bodo (so že) kontrolirani. Če ne boste pokorni sistemu pa vas bodo prisilili.

Naše svobode je konec. Oz, vsaj takšne kot smo poznali. Prisila v cepljenje je bila v bistvu test o pokornosti in ubogljivosti ljudi. Zdaj ta mali procent elite ne ustavi ničesar več.

Varstvo osebnih podatkov…Dej mi pol sliki osebno pa to, da vidm s katerim butlom se pogovarjam zdej na forumu?, da ti pol en straši družino ane…

Debili.

Odgovor na objavo uporabnika
ne razumem tega, 06.11.2021 ob 09:15

Ne razumem, zakaj je ljudem problem pokazat osebni dokument skupaj s pct potrdilom?

Na banki vedno pokazemo osebno, na posti, ko dvigujes priporoceno, tudi pokazemo osebno, nekateri ob nakupu alkohola morajo prav tako pokazat osebno,pa se marsikje verjetno. Ne bancna usluzbenka, ne postarca, ne trgovka, niso pristojne osebe.

Torej, zakaj je zdaj problem ob pct potrdilu pokazat se osebno?

Meni je to edino problem, ker moram prebrskat torbico, da najdem denarnico, da izvlecem osebno, pa potem vse skupaj pospravljat nazaj… Zamudno.

ja je problem! prvič ker so ti glupi ukrepi neustavni, drugič ker en mozoljast študent nima pravice gledat moje osebne podatke, tretjič imamo zakon o varstvu osebnih podatkov! A še kakšen argument rabiš???

Lahko še jaz povem, ko je zadnjič službeno prišel v podjetje slovenec, ki živi že celo življenje v Avstriji. Govori tekoče oba jezika. Pri nas je naročil tudi izdelke za kaj je dobil dobavnico in ostale papirje. No ko je prišel do mene ga pozdravim in rečem če ima dokumente.

No jaz sem mislil dobavnico, on mi je pa žačel kazati potni list in potrdilo o cepljenju. Se pravi je velikanska razlika v obnašanju nas in naših sosedov, ki so seveda 100 krat bolj uspešni kot mi.

zaradi zajebavanja s sklicevanjem  na vaorvanje osebnih podatkov. To bodo sedj počeli cepljeni.

Ne, meni ne bo težava pokazat osebnega dokumeta. ker s tem puščam manj sledi za sweboj, kot jih pušlč atudi cepljeni vsak dan, ko hara enako kot jaz po svetovnem spletu……

ne bo mi problem pokazat osebnega dokumenta, ker si želim, da vsi pošteno v javnosti smo negativni. Samo to.

Osebni dokument bomo morali pokazati  samo zato, ker  imajo nekateri lažne-ponarejene  potrdila  o PCT .

Robi917, 06.11.2021 ob 14:32

Grenivka422, 06.11.2021 ob 14:30

nakladač brezvezni, 06.11.2021 ob 10:47

jaz svoje osebne kelnarci, ki niti to ni ampak mogoče dela še na črno, tam nekje v eni vaški gostilni, ena smrklja, a da bi jaz njenj kazal svojo osebno zaradi teh protisuatavnih odlokov, nimate pogojev. primerjati poštno uslužbenko, gospo z redno zapolsitvijo, staležem, odgovornsotjo in izkušnjami z neko kelnarco ali nekim kvazi varnostnikom, ki so mu pred par dnevi nataknili gor tisi napis varnostnik, prej pa kdo ve kaj je počel, lahko da je še kak krimi nalec pretepač , je pa tudi neumestno in zame posebno skregano z vsakim zakonom, kdo je sploh spisal take zakone, da se to sme, a v moje z zakonom zaščitene zdravstven epodatke bo gledala neka kelnarca. ni čudno da smo tam kjer smo. še inšpektor ne bi smel imet vplogleda v to, samo zdravstvo pa še to samo točno določene podatke za točno tisto zadevo, kar greš k zdravniku

Se strinjam. Bančna uslužbenka se obveže zakonsko (njena redna zaposlitev, ali poštna, ali zdravnik), da ne bo zlorabila tvojih financ in podatkov z banke, vsak šmrkavc in kvazi varnostniki pa nimajo kaj ugotavljati kdo sem jaz in kakšni so moji podatki, naj gre za PCT, osebno, vozniško, zdravstveno, karkoli. Kdorkoli zagovarja vse te norosti, se mora vprašat, ali je z njim vse v redu.

Saj bo US čez pol leta spet odločilo, da je vse neustavno in kršenje človekovih pravic.

Če je narod glup, pa se ponižuje in dovoli poniževanje, pa nihče ne more pomagati.

Tisti tvoj seznam/plan po fazah, ki si ga objavil že parkrat, me najbolj skrbi. Sej ne vem, če ljudje sploh želijo razumet, kaj se dogaja. Mislim, da si ti objavil.

samo zato, 06.11.2021 ob 15:56

Osebni dokument bomo morali pokazati  samo zato, ker  imajo nekateri lažne-ponarejene  potrdila  o PCT .

Na veliko se je goljufalo, kaj pa pričakujete. Pa upam da smo počasi na isti strani kar se tiče zajezenja epidemije, ker če boste goljufali in se ne držali ukrepov, slabše bo nam vsem. V prvi vrsti se borimo proti koroni.

Ker tisti ki se trudimo/trudijo tudi ne bodo več dopuščali nekih izpadov v kakšnih vrstah ali da napadate uslužbence glede tega.

posledice, 06.11.2021 ob 17:29

Na veliko se je goljufalo, kaj pa pričakujete. Pa upam da smo počasi na isti strani kar se tiče zajezenja epidemije, ker če boste goljufali in se ne držali ukrepov, slabše bo nam vsem. V prvi vrsti se borimo proti koroni.

Ker tisti ki se trudimo/trudijo tudi ne bodo več dopuščali nekih izpadov v kakšnih vrstah ali da napadate uslužbence glede tega.

Novi triki bodo vedno pred ukrepi ki zaoststajo par mesecev.

Represija ustvarja ovinke in inovativnost

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close