probiotik
Jaz sem jemala tole: http://www.waya.si/sl
Jej jogurte, čeprav navadnega in ne tiste z vsemi okrancljanimi povedmi in okraski. Jogurt ali pa pojdi v lekarno in si pridobi protibiotik. Je pa že znano staro znano dejstvo, da navaden jogrut pripomore ob antibiotikih. Katerega boš izbrala, je pa na tebi.
Če te bo kaj izdalo črevesno, bodo pa vedeli tudi na urgenci. Zato pač uporabi smiselno tudi jogurt, če ti bo kaj pomagal. Jest jih pač ne jem, ker mi je slabo, zato se ne silim. Čeprav je zdravo tudi zato.
Je pa znano za vas, da pač kadar imaš antibiotik, ješ tudi jogurt, če ti še nihče ni o tem nič povedal. Zato kupi navadni jogurt. Brez reklam probiotikov. Navadnega.
Jej jogurt. Če se ti zdi, pa če kaj dodatnega iz lekarne, kot proti, kar navajaš. Jej jogurt, navadni, ker ščiti črevesno floro. Vsaj.
Se mi pa ne da več, zato želim uspešno krepitev, kar potrebuješ.
Hvala za nasvete. Jogurt mi ni dovolj, ker sem ga jedla že po prvi kuri antibiotikov v januarju in ni nič boljše. Sedaj res rabim nekaj močnejšega da pridem k sebi, trenutno imam linex, vendar mislim, da potrebujem nekaj na daljši rok. ALi je morda kdo jemal Bactoflor.
ProBio kapsule s 5 milijoni različnih vrst koristnih bakterij – kupiš v DM. Noben jogurt ne more nadomestit, ker je notri premajhna količina pri sojemanju antibiotikov, ki so strup za zdrave probiotike v črevesni flori.
Tudi Linex ni dovolj. Mora imet par milijonov kultur notri, da bo pri antibiotikih efekt.
Forum je zaprt za komentiranje.