Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek priznam!

priznam!

Ženska sem, in ko sem včasih slišala, da so ženske tečne, če ga ne fašejo, so se mi dvignili vsi živci v luft.
In zdaj?
Delam in delim svoje službene obveznosti z dvema ločenkama, ki že več let nista tiča videli že od daleč in priznam, VSE JE RES!

Fantje, pomagajte jima, k če ne, bo po meni!

sploh ni mus,da so brez seksa,če so ločenke, mogoče se natepavajo več kakor ti. lp

Cukerček ima čisto prav. Lahko sta tečni in zoprni, ker imata probleme z bivšim možem. Kaj pa ti veš?

kaj sta tud vedve ločeni al samo potencialki?

ne vem, tečen si že po naravi če si :))) Pol bi se moglo moji mami sam smejat, pa je definitivno ena najbolj tečnih :/

pol pa me hitro seznani z njima pa obe pofukam da se jima bo bliskalo !

Presneta, ti se mi zdiš tudi nekam tečna. Da nisi ti potencialna ločenka, a?

A ne, presneta ni tečna, ampak je pa par mačkam stopila na rep. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja moram priznat, da so ženske največje pras…. in so tiste, ki ji gredo ločenke najbolj v nos. Se počutiš ogroženo ali se boljiš za “svojega”. Daj zresni se malo! Ti si pa vsa nasmejana???

MIIIIJAAAAVVVV!!!!

MMMUUUUUUUUUUUUUUU

hi, hi, hi, hi, hi, hi!!!!

A je sploh treba še kaj dodat kot dokaz?
Bwahhahaaaa!!!
identična situacija je z njima, enak odnos kot gospa ločenka.
uživite še naprej pa čimprej po dildija!

no pravzaprav ja, res, sem se mau zaletela iz jeze pri prvem postu…v bistvu nista ločenki, je potreba res definirat. sta tiste vrste: halo dedec, napravi mi dete in zgin, jaz tvojih nogovic naum prala!
in je blo dete in dok je blo dete malo, je zapolnilo vse njune potrebe po razdajanju ljubezni, zdaj pa so deca odrasla…in evo…kaj pa zdaj? pa tečnoba udari na dan!

Ja,ko deca odraste je pa hudič…pa je za vse,ne sam za ločenke,verjemi…Ja,bo treba najt kak konjiček,da ne bo preveč prostega časa za nesmisel razmišljat…tud jaz se trenutno s tem ukvarjam,upam da ti nisem preveč tečna,sorry….

To drzi kot pribito, redko je sitna-nezadovoljna zenska, ki je redno in dobro poseksana!
Kupi obema vsaki umetnga, ko bosta mele r.dan..naj se zamislita in uzivata, naj bosta poteseni, svet bo prec lepsi;)

Ne razumem, zakaj bi morala biti ženska, ki nima seksa, oz. deca tečka in zoprnica. Kot da ženske drži samo seks pokonci. Ne razumem. Če je slučajno ženska sama, potem je pač sama in si pomaga sama in se čisto dobro ima. Saj staro dobro samozadovoljevanje zadosti in poteši čisto dovolj. Zakaj bi bil moški nujno potreben.

Ženske so ponavadi tečne iz drugih vzrokov (preobremenjenost, neljubljenost (in ne nesex), osamljenost, in kar je še podobnih stvari.

Da ne bo pomote. Nisem ločena, nisem slamnata vdova, ampak tako govorjenje, da ženskam samo en dober f.. manjka, mi gre na živce. Življenje ni samo seks, čeprav je pomemben del našega življenja.

barka- čestitam za post, potem bi tiste,ki seksajo mprale biti idealne pa poglej kako se obnašajo že nekatere tu na forumu. lp

pa jaaa….pa kot da jaz tega nisem zagovarjala…saj pravim, na živce mi je šlo slišat kaj takega da ženskam sam en f..k manjka, sam v praksi…ajde, da je ena, bi rekla slučaj..ma dve so že kar dokaz!!!
po moje je to že kar dober razlog za tečnobo, ostalo pa doda še mal karakter pa tko…
ja, tud jaz sem tečna, sam ne vseskozi…

ne vem no, ampak jz kokr poznam poročenih žensk, se prav v zakonu najbolj sexa strada
tko da to, da sta ločeni po moje nima nobene veze ali sexata ali ne

pa tud ni vse v življenju od q.rca odvisno

jaz lahko celo noč divje sexam pa kaj mi to pomaga, ko grem pol zjutraj na bankomat in me ogromen minus čist sesuje ;)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close