Privoščim
Že na tem forumu se vidi, da je grehov še premalo. Če bi jih naštevali, jih za Slovence (torej NEljubljančane in Ljubljančane) zmanjka.
privoščljivost
nevoščljivost
zloba
zaplankanost
manjvrednost
večvrednost
laž (niti ni v prednosti)
fovšija
folšija
folž biti
folš biti
privoščiti sosedu, Ljubljančanu, Neljublančanu, Vsakemu ki ne paše k nam….
… (dodajte po svojem okusu na seznam)
V bistvu sem jezna in žalostna hkrati, da bivam med ljudmi ki tudi ob naravnih nesrečah izlivajo svoj gnev na vse in vsakogar.
Lepo je sedeti suh pred računalnikom…
Je pa razlika med ljudmi. Jaz sem se na mojo srečo že posušila in ne rešujem več svoje krame iz kleti.
Mnogo jih je ki trepetajo za svoje hiše (BERI – NE BOJO IMELI KJE SPAT, KUHAT, SE UČIT, SE IMET FAJN haha)
Vi se prepucavate. Sram vas bodi.
če bi ti draga moja hbg dožvela to na lastni koži ne bi tako grdo pisala. včeraj sem si ob osebni izkušnji skoz pri sebi govorila, tega še najhujšmu sovražniku ne bi prvošla (baje se tko reče).
če pa si tudi ti dožvela poplave in to drugemu prvošš, potem pa res ne razumem, kako je lahko v tebi takšna žlehtnoba, privoščljivost?!?!??!?!?!
vsem ki se ukvarjata z odpravljanjem posledic srečno!
Se pridružujem mnenjem, predvsem tistim, ki pravijo, da ni lepo, da smo škodoželjni, ker se nam prerado vrne, v veliko hujši meri.
Torej, namesto, da smo privoščljivi, bodimo malo bolj razumni in pomislimo, kako bi se mi počutili..
Hvala
Primož
Zakaj ste Neljubljančani tako zelo obremenjeni z Ljubljančani?
Kot sem že povedala,sem rojena Ljubljančanka,desetletja živela v Ljubljani in zdaj preseljena na slovensko podeželje,no,še to povem,na Štajersko.(kar je sploh sexi,kar se tiče nasprotovanj):):)
Sama sem takoooo zelo neobremenjena s tem,od kod kdo izhaja,prihaja,kje se je rodil…da mi sploh ni jasno,kakšne komplekse goji,žal,dokajšnje število ljudi po tej ljubi Sloveniji(ci).
Ali se sploh zavedate,kako majhna je ta naša deželica,prevoziš jo tako,kot v drugih državah razdaljo med dvema mestoma.
In ,kaj-še na tako majhnem ozemlju se najdete osebe,ki ste ,ne vem zakaj,nevoščljive ljudem,ki živijo v le malo večji vasi,kar se Evrope tiče….
cccc,nikad ljudi od vas:):):):)
Ti si ena od tistih sort ljudi, ki ima v glavi samo, kako so drugi krivi, ker se ti nimaš boljše. No, in zdaj so se eni “krivci” znašli v nesreči in ti si srečna.
Ampak tako zadoščenje je kratko. Kmalu se ti bo godila nova ali pa stara “krivica” in spet boš čakala svojo srečo.
Draga moja, se boš morala kar sama pobrigat zase. Noben ljubljančan ni kriv, da si ti nezadovoljna. Pa če sredi Ljubljane izbruhne vulkan, tebi ne bo nič boljše. Zato se začni malo sama zase brigat in poišči pot, kjer boš našla osebno srečo, potem bo svet postal lepši in kar naenkrat boš videla, da je vseeno, od kje je kdo, važen je tvoj pogled na svet.
No, do takrat se pa naslajaj. Ampak voda odteče, z delom se da popraviti marsikaj, težko bo, ampak spet bo sčasom vse urejeno. Le ti boš ostala taka revca, ki bo čakala na nesreče, da se boš vsaj za trenutek začutila srečo.
namest, da se obkladate kdo kermu kej ne privošči in kdo kermu kej privošči, se rajš skup vzamte pa stuhtajte eno skupno rešitev, k bi lahko pomagala, če ne zdej pa za drugič.
Forum je zaprt za komentiranje.