Najdi forum

Privlaka

Ker je ravno taka zaspana nedelja, pa otrok bolan in spi, imam čas pa malo brskam po netu za morje 2012.
Pa me zanima, če je že kdo bil v kampu Privlaka? Izkušnje?

a ne bi najprej obdelali božič in trume nevernikov v cerkvah, novo leto, zimske počitnice – smučarijo, maškare, pirhe, maturantske obleke, in potrem počasi še poletni dopust – ups morje seveda, ker ostalo itak ni dopust… ???

Žal nismo bili v kampu, ampak v apartmaju, tik ob plaži, v zalivu.
+:
– mivka v vodi, dooooooooooooooooooooooooooooooooooolga plitvina (super za otroke)

-:
– nikakva plaža
– ni sence
-nobene pametne trgovine
– vse skupaj precej neurejeno
– nimaš kam na pijačo,….

Sicer smo mi imeli krasen apartma, ampak okolica–no go

Letos, ko sem bila v Privlaki je bil kamp zaprt. Pozanimaj se, če bo sploh odprt. (Ta največji kamp, dugi manjši so bili odprti, vendar mi ni tako všeč lokacija).

Je pa res veliki + mivka za otroke.

Sama nisem pogrešala večje trgovine, ker tisto kar rabiš dobiš tudi v tistih, sicer je pa blizu Zader, če res rabiš nakupovalno središče.

Meni je bilo tam res super in se mi ni zdelo, da bi bilo neurejeno. Je pa tudi res, da sem nezahtevni gost.

kwa ?

Ko sem bila v začetku 7 meseca na morju je bil Kamp Maritime zaprt (to je tisti največji kamp ob cesti). In takrat ni nič zgledalo, da bi se kamp odpru (oz. je bilo takrat še vse zaraščeno s travo in nikjer ene prikolice). Kako pa se je zgodba razvijala do konca sezone pa ne vem 100%.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close