Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Privlaka, Zaton pri Zadru ali Turanj

Privlaka, Zaton pri Zadru ali Turanj

…te tri destinacije imam v mislih za letošnji dopust…..prosim za predloge, izkušnje, priporočila, linke ….

iščemo apartma 2+2, blizu plaže, vrt pred hišo, terasa, blizu kakšnega dogajanja, tako da se da peš do tja, igrišča. lunapark, lepa plaža za otroke…..začetek julija

Pa v zatonu ne mislim tistega turističnega naselja ampak privat apartmaje!

hvala in lp

Zivjo,

Sama sem bila parkrat na dopustu v Privlaki, ampak je ze kar nekaj casa od tega (nazadnje pred 6 leti), tako da je zdaj mogoce ze vse drugace:)
V najemu smo imeli apartma z vrtom in zarom zunaj, do morja je 2 minuti pes. Zvecer se tam ne dogaja nic (na zacetku-12 let nazaj- je bil nek disko klub, ki pa so ga potem zaprli). Plaza je super, ljudi ni prevec.
Zaton je super s stalisca vecernega dogajanja, predvidevam pa da je cez dan na plazah ogromna guzva (tam sem bila vedno zvecer).
Turanja ne poznam.
Lp,

Zaton pri Zadru je zelo primeren za otroke.
Mi smo že bili nekajkrat tam. Če boste bivali v privat apartmajih boste morali plačevati vstop v turistično naselje.
Na internetu je ogromno privat apartmajev ,ki so tik ob morju,plaža je primerna za otroke,ampak se tu nič ne dogaja.Moraš iti v turistično naselj ,ki ponujajo zelo veliko.
Tudi mi gremo letos v Zaton,predvsem zato,ker se dogaja (odbojka na plaži,animacije,bazen….)
Priporočam.

a vstop v turistično naselje se plača čez cel dan, tudi če greš samo malo pogledat zvečer?

Mislim,da pobirajo vstopnino od 8. do 18.ure. 10 kun na osebo(peš) ali 40 kun na avto.

Betka 27,ali bi lahko dobil vaš kontakt,da bi iz prve roke dobil določene informacije o Zatonu?
Hvala.

Moj e-mail : bety_o@t-2.net

Dobila sem tri ponudbe (privat) za Zaton, Privlako ter Privlaka – Resetar. Eden tik pred vhodom v turistično naselje Zaton. Ker nam lastnik obljublja kako je vse super, tukaj pa berem da le ni tako idealno se bojim, da nas naplahtajo. Plaža bi naj bila pred app – a se lahko zgodi da bomo morali plačat če zaidemo na to plačljivo ali je zagrajeno? Ker imamo tudi dva najstnika zraven – a se bosta dolgočasla zvečer ali pa bo vsaj malo zabave?? (neke težke žurke ne rabimo).
Pozna kdo app Anica Privlaka ali pa app Davor Zaton?? Hvala za kakšno še najmanjšo mnenje ali izkušnjo preden rezerviramo.

V turistično naselje Zaton se plača vstopnina. Je pa en del plaže neplačljiv,ampak tu ni ničesar,pač plažica z malo mivke,ki se nič ne dogaja,to plažico koristijo večinoma tisti,ki so v bližnjih apartmajih nikakor ni za najstnike (dolgcajt),kajti tudi mi imamo najstnika in vsekakor je raje bil v apartmaju ,kot na plaži pred apartmajem..Vsekakor priporočam TN Zaton,saj vstopnina ni tako huda.Imajo različne animacije skozi cel dan,naš najstnik in oče se rada udeležita odbojke na mivki,nogomet,babinton,namizni tenis…v glavnem za vsakogar je nekaj od malih do velikih.
Zvečer je v Zatonu,kar živahno za otroke in odrasle imajo razne igre,ples..vse to se dogaja na bazenu in zvečer ni treba plačevati vstopnine.V bližini je tudi znana diskoteka SATURNS,zlo hvaljena,verjetno neka mala vstopnina.
Lp

Betka, najlepša hvala. Torej če dobimo res tako ugodno ob TN Zaton in se hodimo kopat not v naselje bo za mladino? Super! Ampak še nekaj- sam za info – app ob vhodu v TN – a je tam res kakšna oranžna (rdeča) hiša ter modra in oddajo apartmaje? Rekli so nam, da se nahajajo app ob vhodu in če je nekdo tam že bil, bi jih verjetno videl, zato tudi sprašujem vas, ki ste že bili – ste videli če res obstajajo tam? (nezaupljivi smo pač)

Hvala

Ja ti apartmaji so tam,tudi mi smo si jih že ogledali.Te apartmaje ima gospod Mario Gantar in če pobrskate po netu boste ugotovili,da ima veliko apartmajev po celi Dalmaciji.
Vsekakor,če boste nakazali denar to delite na banki ne na pošti in nakažite denar na njegov tekoči račun-ne na naslov ,pismo….
Za najstnike se ne bat ,da jima bo dolgčas.Naš je res navdušen nad Zatonom.
Gdaj boste v Zatonu ,ker mi imamo tudi rezervirano za vsak slučaj,če kaj boljšega ne najdemo,res pa je ,da nam ni treba prej plačati,ker smo stalni gostje pri Ga Vukševič.

Super če poznate, potem je le res. Nikoli še nisem tako iskala za dopust in se res bojim.
A plaža je res tako blizu apartmajev, primerna otroku?

Šli bomo po vsej verjetnosti v sredini julija (datum še točno ne vemo), bi pa šli najmanj za 10 dni (a se dolžina dopusta kaj pozna pri ceni – bolj ugodno?)
A bomo isti čas tam? (no, saj tudi mi še nismo čisto 100%, ampak preko 90% pa smo že, haha)

Tako kot sem napisala plaža je blizu in primerna otroku,starejši morajo dolgo hoditi po vodi,da lahko zaplavajo,tu je dobesedno pličak in tu se nič ne dogaja.Moraš iti v TN ,ki je plačljivo ,če želiš,da nekaj živahnosti.
Lp

a bi ve dale gor link od teh apartmajev ki ste si jih izbrale? 🙂

tudi mi smo imeli v izboru zaton…še vedno ne vemo kam!

Izvoli
http://www.godisnji-odmor.com/hrvatska/boende.asp?nrsell=258

pa cene? neki glede cen mi ni jasno

junij 35Eur-40eur+t.t.
julij in avgust 70 eur+t.t.

drugač mu lahko pošlješ e-mail,je zelo prijazen gospod,hitro odgovori na vsa možna vprašanja.
Nam je poslal ,še veliko drugih ponudb v okolici Zatona.

Kdaj boste šli na dopust ,če ni skrivnost?
Lp

začetek julija…..samo 70 eur je pa malo preveč za nas

Kolikor primerjam cene – je drago, ampak so pa še dražji. Torej je nekje sredina. Ampak, ko pa si računaš 14 dnevno bivanje – je malce hudo. Pri nas bijemo bitko – gremo za 14 dni v app, ali 7 dni v hotel?! Neke razlike ni v ceni, v preživljanju dopusta pa ZELO.

Evo še nekej linkov, ti apartmaji so še bližje TN,so ob morju.Malo cenejši so,ampak v Zatonu je zelo teško najti poceni apartmaje.

http://www.apartmani-hrvatska.com/osobna.asp?BR=5071

http://www.apartmani-hrvatska.com/osobna.asp?BR=3845

A Butič Ana ima sam telefon za kontakt?? Malo nižje cene se na teden pa že poznajo. Me moti, da se ne da zmenit za vsaj malo nižjo ceno, če greš za 14 dni.
Mislim, da bomo šli raje na blef nekam – vidiš kraj, plažo in nato v bližini poiščeš apartma. Ni vrag, da ne bo kaj prosto – še vedno je bilo. In ne verjamem, da letos pa se bo vse tako zapolnilo – so presneto dvignili cene naši sosedje.

Tako kot sem že rekla,mi smo stalni gostje pri eni gospe tako,da se za ceno nekako kar dogovorimo.
Res je ,če greste na blef,boste našli kaj ceneje,ampak nam se ne lubi tam nekaj iskat,zato raje rezerviramo.Teško je tudi dobiti apartma blizu plaže za nizko ceno.”Za malo para malo muzike.”
Drugač telefonski klici v Zaton niso dragi,jaz sem se pogovarjala 5min. in sem plačala okoli 30centov.
lp

Evo še nekej linkov, ti apartmaji so še bližje TN,so ob morju.Malo cenejši so,ampak v Zatonu je zelo teško najti poceni apartmaje.

http://www.apartmani-hrvatska.com/osobna.asp?BR=5071

http://www.apartmani-hrvatska.com/osobna.asp?BR=3845%5B/quote%5D

A je mogoče že kdo bil v katerem od teh dveh apartmajev? Kakšna je plaža? Lastnica mi zatrjuje, da je primerna za otroke in oh in sploh, po google earth-u pa ne zgleda nič kaj OK.
Prosim za kakšno dodatno informacijo.
Hvala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close