PRIVLAČNOST
Vem, da sem vdrla v moško debato pa vendar….
Jaz sem pa čisto nora in močna strast me prevzeme, če moški lepo diši, če pa je še lepo oblečen, obleka – kravata oz. je urejen in ima okus za dišave in obleke. Ni toliko pomembno, da je lepotec so mi pa všeč taki med 30 in 40 letom. Po naravi sem zelo sramežljiva in se izogibam pogledov z takim moškim in kontaktov, če prav se jih v resnici želim.
Prosim komentarji, mnenja, kritike….
Pozdravlja vas Rožica, ki jih ima malo čez trideset in zelo lepo cveti ter prijetno diši!
Phoebe ne sodi sebe po drugih, ker nisem nobena keš p****. Pač sem samo napisla kaj me pri moških privlači oz. mi je všeč.
Ne vem no ampak a ti vsakega, ki je v obleki z kravato vidiš, da ima verjetno dober avto in debelo denarnico?
Kaj pa če tip vizuelno dobro izgleda a mora bit poln keša al kaj?
Želela sem samo kakšen komentar, mnenje…
Pa kaj je s teboj a te ni že dolgo noben al kaj, da si tolk nataknjena?
Veš kako pravijo, če ženska ni ponoči nataknjena je pa čez dan!!!!!
Kje pa sem omenila, da sem samska, da sanjam o nekem princu in kar določila si in zmetala vse v en koš?
Namesto, da ustvarjaš napačno mnenje o meni raje napiši kaj in kakšni so pa tebi všeč.
Na ženskem čveku sem te brala in kot mi je iz tistega znano tudi ti ne maraš neurejenih moških.
Me je, me je, tko da sem ustrezno nataknjena, haha.
Eh, kaj pa vem, v bistvu bz, nisem najbolje dojela pointa tvojega sporočila, pa sem malo oljčka prilila na ogenjček.
jasno, da ne maramo neurejenih dedcev. Ampak jst osebno tud takih pretirano polizanih z briljantino in naparfumiranih, da se kadi za njimi, ne maram. So mi prej sluzasti kot privlačni. Pa dolgolascev tud ne maram, zlasti če je že mal v letih, se mu dela plešica, pol pa tisti štrenasti mastni lasje…kriza! redkokateri, ki ima dolge lase, ima urejene, zato fantje, pod pod noge, k frizerju, pa ostrižt!
No tko, zdaj sem jih pa natresla ene par.
Rožica, lepo cveti v pomladi, naj te tvoj princ lepo zaliva, želim ti lep sončen weekend, čeprav bo menda deževalo..
Peace, sisters!
Rožica…jaz te razumem…
se je tud men že to zgodilo….dobila sem službo prek študenca…delala sem v pisarni…nato pa en dan pride “on” na obisk…urejen od glave do pete vse se ujema od barve do materiala…kravata v stilu…tako eleganten….vendar ne izstopa….gre do mene in njegov vonj…vonj svežine in izbranega…parfuma me omamlja…tako me je privlačil…da še danes ko ne delam več tam še kdaj pomislim nanj…no ja samo ni bil čez trideset …recimo v poznih 20setih vseeno starejši za dobrih 8 let….
Lastnosti, ki delajo moškega privlačnega za ženske, o katerih govori Rožica, kot so urejen videz (da ne rečem urejen vonj), pa tisto starostno obdobje, ko je uspešen moški že lahko priplezal nekam po družbeni statusni lestvici, in lahko to pokaže z obleko, so le vrh “ledene gore” lastnosti, ki ločujejo privlačne moške od tistih, ki so manj privlačni za ženske.
Rožica ni omenila ostalih manj vidnih lastnosti, ki nimajo zveze z videzom (niti z denarjem ali avtomobilskim plehom), ampak se kažejo v obnašanju posameznega moškega.
Te lastnosti, ki ločijo privlačne od manj privlačnih lahko preverite tudi na testu:
(test je zelo v redu, ko označiš svoje odgovore, dobiš poleg točk še komentar glede vsakega izbranega odgovora, pa naj vas ne moti ena popup reklama, jo zaprete brez problemov, neumne barve in srčki tudi ne):
zraven je tudi test lastnosti, ki privlačne ženske ločijo od manj privlačnih – tudi ni vse v videzu,
Kot je videti ni vse v videzu ali denarju in avtomobilih! Še sreča, ne?
HSM se načeloma strinjam s teboj.
Kar se tiče starosti je pa tako, da mi pač ta starost ustreza in imam raje kašno leto starejšega, kot pa mlajšega. Mogoče se zdim malo staromodna saj sem še iz tiste dunajske šole, ko naj bi bil moški kakšno leto starejši, pa ne zaradi denarja ali pleha.
Nima pa privlačnost nobene veze z njegovim statusom in še ne pomeni, če je tip v obleki z kravato, da je uspešen moški.
Kar se pa drugig manj vidnih lastnosti tiče, ki pa jih jaz nisem omenjala pa sevada spadajo tudi zraven. Za te lastnosti pa moraš osebo spoznati se z njo družiti.
Jaz sem pač omenila kaj me na moških privlači tisti prvi trenutek, ko ga srečam, kar se pa ostalih lastnosti tiče je pa to že novo poglavje o kater se bi dalo veliko povedati.
lp
Forum je zaprt za komentiranje.