Privlačni bančniki v kravatah ali privlačni razgaljeni fizikalci?
Zabaven si, kot papež v svojih nagovorih, res.[/quote]
Pazi Spider. Papež je marsikomu zabaven. Če tebi ni, še ne pomeni, da ni zabaven. Gotovo se najde kdo, kateremu si tudi ti zabaven, čeprav se meni zdiš zelo razočaran. 🙂
Zabaven si, kot papež v svojih nagovorih, res.[/quote]
Pazi Spider. Papež je marsikomu zabaven. Če tebi ni, še ne pomeni, da ni zabaven. Gotovo se najde kdo, kateremu si tudi ti zabaven, čeprav se meni zdiš zelo razočaran. :)[/quote]
Никола́й Васи́льевич Го́голь(Nikolaj Vasiljevič Gogolj), ukrajinski pisatelj (1809-1852), prikazoval je groteskno čudaško podobo takratnega? ruskega? človeka, priporočam v branje klasike Plašč, komedijo(?) Revizor in Mrtve duše, to je prvi in menda edini roman v svetovni literaturi brez ljubezenske zgodbe (le zakaj?) zate Marko izjemen primer homeopatične psihoanalitične terapije oziroma bolj po domače en najosnovnejših principov v kemiji, da se podobno raztaplja v podobnem; mogoče se celo kje prepoznaš in boš razumel še več kot nekaj teh suhoparnih fraz, ki jih pišeš sem na tisoč in en način.
In ne nisem slabe volje, me spominjaš vedno znova na mojo veliko ljubezen, rusko literaturo, nekje zaprašeno, izgubljeno v enem zadnjih kotičkov moje duše… kaj naredi napačen študij, bog mi odpusti, da sem srečna brez tega ….
Ne resno, čitaj ruski realizem, svet je lep, in življenje verjetno tudi zna biti, če ga ne razumeš :))))
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Ej ti resnično dragi internetni neznanec, ne vem zakaj se tu izpoveduješ z dejstvi iz najinega zasebnega življenja, kdo neki ti bo verjel, še mene mora nekdo prepričati, kako se je mogoče videti s podmuklim tipom človeka, ki gleda v.. tla…?
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Jaz zadnje čase bolj malo čitam in tudi nimam želje po čitanju česa novega. To, na kogar te spominjam, je tvoj “problem”. Mogoče si pa izpustila zlato iz rok, pa tega ne veš. 😉
Svet je lep in življenje je krasno. To pa vem, brez da čitam ruski realizem. Ga namreč živim. 😉
Jaz zadnje čase bolj malo čitam in tudi nimam želje po čitanju česa novega.
Nisem še nikjer opazila, da bi človeku škodilo branje, prej obratno od tega, pravzaprav ljudje, ki ne berejo nekako nazadujejo.
Matjazko, daj si za avatar tako slikico:)
Matjazko, daj si za avatar tako slikico:)
http://www.youtube.com/watch?v=AicSFEGVxBw&feature=related%5B/quote%5D
Dylan Dog živi na Craven Road 7, ga lahko obiščeš, ko boš v Londonu, in ga pozdraviš v mojem imenu. Je bivši policist, detektiv za paranormalne pojave, pada na lepotice in z večino klientk konča v postelji. Kar pojdi k njemu in mu zateži z Bermudskim trikotnikom. 😀
Kako strašna slepota je človeka…!!![/quote]
To, kar si napisala, je resnica Katenjka. Ne vem pa, ali si mi želela s tem kaj osebnega povedat. Potem bodi kar direktna, sem radoveden. 😉
Kako pa ti zase veš, da nisi slepa? Jaz te namreč vidim točno takšno, če si že dregnila v to.
Pri moških me recimo takoj odbije, če se hvali, da je lep in pameten pa čeprav je res pameten in lep, ampak, ko se začne s tem hvalit pa se mi želodec obrne. Isto velja za ženske.
Pametnim in lepim ljudem ni treba kar naprej poudarjat, da so lepi in pametni. Kdor je lep in pameten, ljudje to sami opazimo, ni nam potrebno povedat.
Ni ga boljšega kot fejst moški, pameten, razgledan, zraven pa skromen, nesamovšečen, to je odlična kombinacija.
Lastna hvala, cena mala.
Pazi Spider. Papež je marsikomu zabaven. Če tebi ni, še ne pomeni, da ni zabaven. Gotovo se najde kdo, kateremu si tudi ti zabaven, čeprav se meni zdiš zelo razočaran. :)[/quote]
Никола́й Васи́льевич Го́голь(Nikolaj Vasiljevič Gogolj), ukrajinski pisatelj (1809-1852), prikazoval je groteskno čudaško podobo takratnega? ruskega? človeka, priporočam v branje klasike Plašč, komedijo(?) Revizor in Mrtve duše, to je prvi in menda edini roman v svetovni literaturi brez ljubezenske zgodbe (le zakaj?) zate Marko izjemen primer homeopatične psihoanalitične terapije oziroma bolj po domače en najosnovnejših principov v kemiji, da se podobno raztaplja v podobnem; mogoče se celo kje prepoznaš in boš razumel še več kot nekaj teh suhoparnih fraz, ki jih pišeš sem na tisoč in en način.
In ne nisem slabe volje, me spominjaš vedno znova na mojo veliko ljubezen, rusko literaturo, nekje zaprašeno, izgubljeno v enem zadnjih kotičkov moje duše… kaj naredi napačen študij, bog mi odpusti, da sem srečna brez tega ….
Ne resno, čitaj ruski realizem, svet je lep, in življenje verjetno tudi zna biti, če ga ne razumeš :))))[/quote]
Zelo lepo napisano…
Forum je zaprt za komentiranje.