Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek privlačijo me…

privlačijo me…

Če si sama premožna, potem to marsikaj pove, kaj ti je v življenju pomembno.
Sem prepričan, da tako star moški in brez $$$$, ne bi bil zate zanimiv.[/quote]

mogoče res ne bi bil toliko zanimiv,to ti dam prav. po drugi strani pa: zaradi mene je lahko moški po premoženju sam Bill Gates-pa, če ne čutim privlačnosti in metuljčkov pri njemu, sem raje samska.

Karizma, ki jo naredi denar ali osebnost moškega? :)))
Drugače pa je to potem očetovski kompleks in to “karizmo” pri moškem naredijo dolečni nezavedni vzgibi, ki se izražajo kot čustvena potreba, katere nisi zadovoljila v dobi odraščanja in v odnosih na relaciji hči-oče. Tak moški bo pač “poskrbel” za žensko, ni to osnovna potreba otroka, da starši skrbijo za njega in naredijo zanj varno okolje?

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Lahko podkrepiš slednje s kako verodostojno raziskavo?

No, ta je pa res močna. Zdaj, ko sem si kdaj zaželel s katero v posteljo, z vso zavestjo izjavljam, da me v tistem trenutku ni prihodnost človeštva prav nič skrbela.

Mogoče pa tisti, ki ne hlepi po širitvi svojih genov razmišlja tudi s svojo glavo in ne le sledi nagonu. Recimo na svetu je že tako ali tako dosti preveč ljudi. Je res potrebno še širit svojo vrsto? V Sloveniji je za mlade čisto premalo služb, je res treba rodit otroka v svet, kjer je precej možno, da bo imel slabo službo ali še huje je sploh ne bo imel?
Samo nekaj pomislekov glede širjenjna genov.

Lahko podkrepiš slednje s kako verodostojno raziskavo?[/quote]

Lahko podkrepiš slednje s kako verodostojno raziskavo?[/quote][/quote]

zelo pameten komentar, se strinjam! 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close