privat zobar – cena za plombo
Meni pravijo, da 40 evrov za plombo ni drago. Menda naj bi bila tudi slabe kvalitete, če je tako poceni. Moja računa odvisno od velikosti. Zadnjič mi je računala 100 evrov, je par res, da je skoraj cel zob plomba in to šestica. Delala je pa celo uro. Meni se zdi drago, po drugi strani pa vsaj vem, da je kvalitetno.
če te zob boli, pa nimaš izbranega zobozdravnika, se zjutraj naslikaš v ordinaciji xy-poljubnega zobozdravnika in čakaš, da te bo sprejel. Seveda mora imeti koncesijo. Dolžan je, da te obravnava, če imaš bolečine, to mi je povedala moja zobozdravnica.
mislim, da ti potem ne plombira, ampak ti naredi provizori plombo in te naroči na drug termin.
samo v vednost…če greš k zobozdravniku ki ni tvoj izbran zobozdravnik da te reši bolečine te bo samo rešil bolečine, ponavadi vzame ven živček ali pa ti da mrtvilo na živček in začasno plombo oz. cement….ne bo pa ti naredil stalne plombe….na koncu pa ti bodo po vsej verjetnosti rekli da se zdravljenje nadaljuje pri izbranem zobozdravniku…če ga nimaš si ga boš morala poiskat…”v najslabšem primeru samoplačniško”, tisti ki nudi prvo pomoč te ni dolžan sprejeti tudi za nadaljne zdravljenje
sicer se pa cene razlikujejo tako od regije ljubljana je občutno dražja kot tudi velikosti zalivke v najslabšem primeru računaj tm okoli 100 evrov s tem da bi morala biti v tem znesku že upoštevana anestezija…je pa vedno odvisno od primera do primera kaj ti bo delal
lep pozdrav
Forum je zaprt za komentiranje.