Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek pristopiti ali ne?

pristopiti ali ne?

Kadar le utegnem, hodim na serijo dogodkov, ki je organizirana v določenem lokalu. Za to nimam prave družbe, a ker v tem uživam, grem pač sam. Po naravi sem bolj zadržan, a se (pretežno neuspešno) trudim biti odprt za morebitna nova poznanstva, predvsem s pripadnicami nežnejšega spola, če se zastopimo 😉 Priznam, da sem bolj lesen, kar se tiče branja govorice telesa – sem se že kdaj na mojo globoko žalost zelo zelo zmotil… tako v negativni, kot pozitivni smeri (ne vem kaj od tega je bolj boleče).
Sinoči sem se soočal z dilemo, glede katere se za nasvet obračam na vas. Opazil sem, da mi simpatična gospodična v družbi treh mladeničev pošilja precej očitne signale naklonjenosti. Če odmislimo potencialno napačno interpretacijo – bi si bil moral tolmačiti omenjeno kot izzivalno spogledovanje vezane kokete ali iskreno povabilo proste dame v družbi platonskih prijateljev? Glede na to, da odgovora ne poznam, je bržkone odveč razlagati v katero smer je tokrat prevagala tehtnica… Žal, bom rekel – tile “what if” občutki verjetno bolj skelijo, kot bi morebitna blamaža… Fantje, kako bi reagirali vi? Punce, lahko ponudite ženski pogled na opisan scenarij?

Cagav fant še nikoli ni pri fejst punci spal pravi pregovor.
Poizkusi vzpostaviti stik. Poraz oziroma odklonitev ni nikakršna tragedija. Vsi mi iz moškega plemena smo poizkusili veliko večkrat kot uspeli. V tem ni nobene tragedije.
Serija dogodkov zna biti odlična iztočnica za prvi pogovor. Kaj se bi izcimilo in kaj ne, ti pa nihče ne bo povedal. Samo ne obupaj ob prvem neuspehu. Tudi počasi in z andohtjo se pride daleč.
Ajde, navijam za tebe!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Jaz ne bi rinil k ženski, ki sedi s 3 moškimi za mizo. Pa sem kr precej močan junc. Kaj če je kateri od njih njen fant, zakaj delati scene sredi lokala?

S temi lokali je tako, to je taka scena, kjer so ženske najbolj pripravljene, da bodo ogovorjene. Če bi že rad kakšno ogovoril, jo dobi na samem. recimo, ko gre ona na wc, ali ko kadi zunaj, če te kadilke ne motijo.

Tnx Paco.

Kadilke me motijo 🙂

Ampak ja, to je bila moja dilema – če je privlačna ženska v družbi treh tipov se mi zdi precej verjetno, da je eden izmed njih srečni izbranec. Po drugi strani ne vem zakaj bi potem kazala interes, ampak ajde, maš vse sorte…
Za žensko na wc hodit mi je pa rahlo psiho 🙂 Se mi zdi, da bi se lahko neprijetno počutila. No saj štekam, kaj misliš… ni treba ravno pred vrati čakat 🙂

Poglej če vprašaš mene sta tule 2 možnosti oziroma jaz vidim 2 zgodbi

1. to so njeni prijatli s katerimi je zaščitena in hoče videt če si upaš prit vseeno in reskirat za njo

2. Ženska nima pojma kakšne znake oddaja

No pa še potencialna

3. baba je en hudič in bi rada naredla sceno in se delala nedolžne (morda vrača tipu :D)

Mogoče bi blo najbolj ”varno” da ji naročiš pijačo kar pije še 1 rundo pa da vidiš reakcijo 🙂 … če bo pa vprašala zakaj pa reči zato ker te je tako lepo pogledala da si se izgubil v njenih lepih očeh al pa kaj podobnega si zmisli kar ma pač najlepšo!

Samo ne delovat napiflan lol

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

kaj pa, če bi bil naslednjič raje doma in si vrtel xxx filmčke ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Morda bi bilo res bolje 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close