Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek pristop z ženske strani

pristop z ženske strani

Všeč mi je en fant, ki dela v trgovini. Ne poznava se, sva samo “na živjo ” tudi, če bi se srečala zunaj. Zdej me pa zanima….recimo, da bi jst en dan pršla v trgovino in mu dala svojo cifro. A bi ga to čist odvrnil al bi si mislu kul al kako je s takimi direktnimi pristopi z ženske strani. Vsa mnenja so dobrodošla.

Lep pozdrav, Anita

Verjetno bi od strahu zbežal v grmovje.

men bi se to fino zdel…
…seveda, ce bi mi bla punca vsec ki bi mi dala tel. st. in bi jo tudi poklical, ce pa mi nebi bla vsec, bi pa vseeno vzel telefonsko, in mogoce tutu sel na kavo, samo bi ji takoj razlozil na lep nacin, da pac ni moj tip zenske…
SomeOne

p.s.: ne odlasaj, takoj jutr pejt tja pa ga povab na kavo!

To pa še mene zanima! V takih primerih, ko ženska prva pristopi k vam, a mislite da je lahka, da se ponuja?

Ne, mislimo le to, da dobrih žensk, ki bi se same ponujale, ni. Ker dobre se vse nosijo v višave in bise jim taka poteza zdela za malo.

ce samo pristopi in recimo povabi na kavo al pa na sprehod… to ni nc hudga in grdga, men je to celo vsec (mogoce sem cudn) 😉
Ce bi pa po kavi hotla it kar sex-at bi pa itak takoj povedal okol, da je ODPRTEGA srca ;P, kar pa valda ni lepo…
SomeOne

To že tako vemo, da si čuden.

Punca za enga tahitrga

jao… no comment
SomeOne

Kaj te je zdaj sram, saj si sam priznal.

Jaz sem samo potrdil tvojo ugotovitev.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close