Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek pristop z ženske strani

pristop z ženske strani

Všeč mi je en fant, ki dela v trgovini. Ne poznava se, sva samo “na živjo ” tudi, če bi se srečala zunaj. Zdej me pa zanima….recimo, da bi jst en dan pršla v trgovino in mu dala svojo cifro. A bi ga to čist odvrnil al bi si mislu kul al kako je s takimi direktnimi pristopi z ženske strani. Vsa mnenja so dobrodošla.

Lep pozdrav, Anita K

Čist odvisno od tipa. Fino pa je če pokaže vsaj malo zanimanja preden narediš prvi korak. Nikol ne veš dokler ne probaš.

No ja no….da kar direkt uletiš tja pa mu v roke porineš listek s telefonsko številko se mi zdi, da ni ravno najboljša ideja. Mu pa nakaži, da te zanima tudi kaj več kot samo “živjo, zdravo, adijo”…..nikoli ne veš mogoče ti pa še kaj uspe….se pa seveda strinjam s keli….vse je odvisno tudi od tipa.

vpraš ga kam kej vn hod

Probat ni greh. Če ti je res good, pol se ga ne bat, sej je sam človek. Mogoče si ti njemu tud všeč pa je sramežljiv, v takih primerih je treba dat iniciativo z ženske strani. Eni pa samo uživajo v zapeljevanju in slačenju z očmi in jih direkt pristop mal vstraši. LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close