Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Prišla iz Djerbe:)

Prišla iz Djerbe:)

hej Ksenija

gremo v hotel Garden Park (Ilirika), ze odstevam dneve, resnicno!

Grem z Intelekto….v Djerba sun….ja no …skoraj ampak res skoraj prepričan sem da bo tako kot mora biti……če bo pa kakšno odstopanje od predvidenega…bo pa še toliko bolje , se bom lahko potem vsaj “pizdil” in pritoževal in tako nebom izstopal iz povprečja….ha ha….hecam se 😉

Vsi, ki ste že leteli s Tunisairom, ali mi lahko poveste, kakšna so njihova letala. So videti nova, udobna, ali so slabša kot Adriina?
Sam se tudi odpravljam z njimi, vendar ne na Djerbo temveč v Monastir.

Lep pozdrav!

Urban

Haj!
Midva nisva mela nobenih pretvornikov. Vtičnice so takšne kot naše – sicer ne vem če vse (jih je bolj malo). Midva sva filala telefon kr v kopalnici (ponoči) ker pri postelji so ble vštekane luči, pol maš še televizijo, pa bi mogla to odklopit, tak da sva kr kopalnico uporabila.

Zdaj pa se dan tvojega odhoda že bliža kaj? Se že veseliš? Tudi js bi šla še kar enkrat. Boš videl, da se boste imeli super, nič ni treba skrbet. Želim vam lep dopust in nepozabna doživetja.

LP Neja

Kakšno valuto se najbolj splača vzeti s sabo? Dolarje ali evre? Koliko približno ste tam zapravili tisti, ki ste že bili tam?

LP!

Aja

Aja, v bistvu je čisto vseeno. Preden sem jaz šla, so vsi govorili, da naj vzamem dolarje, ker menjavajo 1:1 (se pravi dolarje enako kot evre), pa to sploh ni res. Tako kot pri nas je tudi tam evro več vreden in je čisto vseeno kaj imaš. V hotelu ti menjajo oboje in brez problema.

Midva sva zapravila ene 80.000 SIT (2 izleta + voda + razne drobnarije). Na Djerbi pa sva bila 14 dni!

Lp

Za vse, ki greste v hotel Abir….

http://www.hotel-abir.com/index_eng.htm

LP
Tom

Zdravo!

Nameravamo na dopust na Djerbo. Zanima me, kdaj je najugodnejši čas za potovanje tja ( vreme, vročina tam).S katero agencijo si potovala? Koliko časa letiš do tja in kako ( Brnik – Djerba ali je še kaj drugega). Kolikšen je tečaj SIT-TD ( ali pa 10 TD je koliko SIT).Koliko povprečno še potrebuješ denarja s seboj, da si lahko še kaj ogledaš? Hrana v hotelu, kjer si bila ? Na kaj je potrebno biti pozoren? Če imaš še številko telefona taksista, ki govori angleško, prosim zanjo.
Napiši čim več – po prebiranju tvojig drugih odgovorv sklepam,da si zelo prijazna oseba.
Napiši čim več. Hvala.

eni ne hodjo zato ker nimajo “jajc”, domišlije in predvsem iznajdljivosti….

da nav ta tema izumrla!!!!!…no, se malo pa odrinemo tja:-)))))

Zanima me, če si bila v hotelu Sidi Slim in če, kako je tam (predvsem hrana in čistoča), saj se o tem hotelu piše vse mogoče! Mi odrinemo 1.7. Ali izlete v Saharo organizirajo tudi domačini? Katera varianta je najboljša, glede na ceno, napor in to, kar vidiš?
lp

mirjam,
sidi slim je čist ok! seveda sm pričakovala, da tam ne bo luksuza… soba je bila čista, brisače vsak dan 4 nove, tudi čistili so vsak dan. drugače pa je okolica pravtako zelo lepo urejena, kot tudi pri hotelih z več zvezdicami.
hrana je predvsem sladka!!! mene je motilo, ker je bilo bolj malo stvari za jest, ki ne bi bile sladkane… drugače pa klasičen zajtrk pač. midva sva imala pol penzion, zato sva imela le še večerjo, ki pa je bila zelo dobra! vsak dan je bilo nekaj novega, veliko zelenjave, pa vsak večer tudi meso na žaru (jst drugač mesa ne jem), sicer sem mal pogrešala krompir (bil je samo en večer), drugače pa veliko dobrega… juha, glavna jed, sladica (tortice, jagode, pomaranče, sladoled…). v glavnem je bilo vse zelo dobro. upam pa, da imaš polni penzion, ali ai, ker sva midva s fantom popoldne bila lačna, ker ni nikjer tam nobene restavracije!!!!
glede izletov do sahare; intelekta organizira tudi eden izlet do tam, za mislim da okoli 22.000 sit (pa kakšen tisočak gor ali dol) na osebo, seveda (s kosilom), celodneven izlet, ampak nisva šla. sva pa šla do mesta tatauine pa cenini, pa še nekaj krajev, ravno tako izlet za cel dan in bilo je super!!! sicer zelo vroče, ampak smo šli s klimatiziranimi džipi (klima nas je sicer komi ˝dohajala˝, ker nas je blo noter 7). ta izlet je cenejši (okoli 16000 sit), vidiš pa pravtako ogromno!
upam, da sem ti vsaj malo ugodila. če ne, pa še vprašaj! 😉
lepo se imej na džerbi!
petra

Petra, hvala za odgovor!
Zdaj še težje čakam na odhod.
Zanima me še, kakšna je plaža (sem brala na nemškem forumu, da je v vodi polno kamenja), kako je s čistočo in temperaturo morja in ali so meduze?
lp mirjam

Kaj pa hotel Isis? Je bil kdo tam? Kot berem, so ga obnavljali. Kakšna je tam hrana, pa plaža, so trgovine in restavracije v bližini…? Kakšne so cene po restavracijah – imamo polpenzion, pa bomo potrebovali kosilo? Skratka, čimveč vtisov bi prosila. Hvala!!!

mirjam,
sama plaža je ok; mivka… ko greš v vodo, sicer na začetku kakšen meter, dva je mivka, pol se pa neha… ja, tam so kamni in s težavo prideš mal dle. sploh pa glede na to, da je tam voda skoz zelo nizka, morš kar neki časa hodit, predno lahko zaplavaš. potem je naprej spet mivka, tam lahko stojiš, je voda visoka kakšna 1,2 m (odvisno od bibavice), lahko pa tudi plavaš. najboljš je, če se hodiš kopat k ˝sosodom˝, na desni strani je en hotel, ki ima še veliko večjo plažo, pa tudi mivka je skoraj povsod v morju (pa še daleč ni hotel; kakšnih 100, 200 m stran).
drugače je morje čisto (naplavi nekaj črne trave, vendar jo vsako jutro grabijo, pa še ta je samo na prvem metru vode) in toplo (bolj kot bazen), meduze pa sicer nisem vidla nobene… vsaj v vodi ne. sm pa vidla, da je eno naplavilo na obalo. mnda so tam kar pogoste, tko da je fajn mal gledat, kaj plava okoli!
pa srečno pot!
petra

Milena- kako je bilo na Djerbi- sm prebrala, da si ravno prisla…????

Sam grem 16.9. na Djerbo v hotel Djerba Sun (All incllusive) z svojo punco in s še enim parom. Zato me zanima kako je nočno življenje v hotelu. Smo še bolj mladi oz. stari od 20-27 let.
Sam vem da ni veliko nočnega življenja, ampak si ga bomo naredili sami.
Zanima me:
– koliko časa so odprti kaki nočni lokali (v hotelu)
– ali dosti “težijo” če se malo bolj naglas pogovarjaš. S tem ne mislim da razgrajaš.

Hvala

Zivjo Mitja,

midva greva tudi 16/9 na Djerbo. Se ne vem s katero agencijo. S katero greste vi, kolk vas je prisel all incllusive.

lp

Živjo Kaja

Mi gremo z Intelekto. Prišlo nas je pa 88.500 SIT vse skupaj (AI, taksa itd.)ž
Brez all inclusive pride 15.000SIT manj. Smo pa imeli veliko popustov.Popust na gotovino(5%), popust, ker smo se prijavili pred aprilom(15.000SIT na aranžma oz. 7.500 SIT na osebo), 1% popusta na vsak mesec pred začetkom počitnic)

LP Mitja

Torej vidva še nimata rezervacije.
Če hočeta it na Djerbo en teden prej oz 9.9. mi pišita oz. naj piše kdorkoli. Namreč kolega ne bo šel s svojo punco tja in je škoda da bi sedaj izgubil 30000 na vse skupaj. Nekdo drug pa agenciji plačal zopet kakih 30000SIT več. ČE KDO HOČE NAJ SE JAVI TUKAJ ALI PA NA MAIL.
Je pa to hotel Sidi slim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close