Prišla iz Djerbe:)
Moj mož si je umival zobe z njihovo vodo. Pa mu ni bilo nič. Jaz si nisem upala. V trgovini smo kupovali zapakiran sladoled, brez problemov. Sin je popil na litre vode v bazenu, pa mu tudi ni bilo nič (temu se nismo mogli izogniti, oz. je bilo že malo prepozno, ko sem dojela, da jo pije – otroci pač!). Nismo pa jedli solate…
Lianna hrana je bila v Vinciju super,ogromno izbire, plaža nora in včasih so bili valovi,ne vsak dan in ni manjkalo tudi trave,ampak ko si tam ti je res vseeno:))Nočnega življenja pa tam ni, vse se dogaja v Hotelu,vsak dan te zabavajo animatorji in to že od jutra do večera. Čez dan imaš aerobiko in učenje plesa,razne igre,ki sledijo do večera,prav zabavno in ljudje so tako prijazni:)
Tisti, ki ste bolj občutljivi na čistočo, “preveliko” prijaznostjo ljudi, se težko prilagajate na kulturo, ki je drugačna od slovenske oz. Z evropske, obožujete le kristalno čisto morje,…, ne hodite na Djerbo! Vsi ostali boste tam uživali!!! Na počitnice (tudi na Djerbo) ne hodite zato, da bi tam preživeli preostanek življenja. Spoznajte in soočite se z drugačno kulturo in drugačnim načinom življenja! Ne pričakujte mrkih slovenskih obrazov, potice, pečenke, dunajskih zrezkov, Kingstonov,…
Vsem, ki boste letovali na Djerbi želim veliko užitkov!
Mika vlakec vozi na vsake 20 minutk do plaže,čeprav sva midva hodila kar peš,saj je samo dobrih pet minutk in si tam in še uzput imaš trgovinico. Kar se tiče brisač, pa vzemi svojo,kajti dobiš vsak dan čisto,ampak samo eno na osebo za tuširanje.Na otok Flamingov se ne splača iti,ker jih v tem času ni,pridejo šele decembra,krokodiljo farmo pa se splača pogledati ob sredah,petkih in nedeljah ob 16.00h takrat,ko jih hranijo.
Tjaška, kako pa je z menjavo denarja ?
Kje se najbolj splača menjat denar ?
Kaj naj nesem v Tunizijo – DOLARJE ali EVRE ?
Vnaprej hvala za odgovor !
Pozdrav vsem na forumu !
P.S.
Odhajam v Hammamet, hotel Riu park el Kebir – ali ve kdo kaj o tem hotelu ? (agencije Gulet trdi da je zelo dober hotel, vendar me zanima če ve kdo kaj več konkretno…..)
Hojla…Kot prvo komarji so in iz Intelekte so nas že prvi dan opozorili,tako da se zvečer splača zapirati balkone,kajti eno punčko so kar dobro popikali. Kar se tiče menjave denarja je v hotelu zelo dobra za 50eur dobiš 75 dinarjev in zraven še potrdilo,ki ti pride prav, če ti ostane denar,tako da ga lahko na letališču zamenjaš v eure.
Tjaška, sedaj se pa že odloči ali je dol super ali je porazno. Ta način preživljanja dopusta sicer ni po mojem okusu, zato se ne bom vtikal, ampak (citati iz tvojih postov):
1. komarji so – ni problem, ker je agencija opozorila nanje
2. izleti – agencija te goljufa in jim je samo za denar
3. sidi slim – porazen hotel, nekdo je jokal nad ureditvijo sob
4. sladoleda v trgovini ne kupuj, ni zdrav
5. izlet v Saharo – niste bili zadovoljni, obljubljali so vam jahanje na kameli in barantanje, za jahanje 10 minut, za barantanje nič
6. izlet ni primeren za otroke
7. je jej hrane in pijače drugeje (verrjetno izven kompleksa) – nevarno
8. cel dan si izgublia zaradi bruhanja
9. ne jej solate, ker je oprana z vodo
10. pri odpovedi izleta si dobila povrnjeno samo polovico plačanega zneska
11. vsi domačini te osvajajo, saj so prepričani da si dol za kur*** (tvoj izraz)
12. morje valovi in trava.
Kaj ti je še ostalo?
lp
bv
Zadnja sprememba (19-05-04 09:38)
Napisala sem negativne stvari in kaj je pri tem narobe,kaj naj lažem,komarjev ni,pustite se nat**** z agencijo Intelekta in zapravite enkrat več denarja, pojdi na izlet z majhnim otrokom,kjub temu,da boš imel ves čas opravka z njim in nič od izleta,pojej veliko solate,ki je oprana z njihovo vodo in nato znaš biti cel dan na wc-ju itd….A si zadovoljen???Dajem samo navodila za katera me sprašujejo, če mogoče še nisi dojel:((Ampak vse to je le preventiva,kajti Djerba je prelepa in,ko si tam na vse pozabiš,kapiraš????
Forum je zaprt za komentiranje.