Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Prišla iz Djerbe:)

Prišla iz Djerbe:)

Hojla prispela iz Djerbe…Dva tedna je minilo kot bi mignil in bilo je res norooo:))Če koga kaj zanima naj me kar vpraša in če gre kdo v Hotel Vinnci lahko povem,da je res super, v primerjavi z drugimi Abir in Sidi Slim, se res skrije:))Hrana je super, ogromno izbire,sobe super,bazen super….pri večerji imaš vino in pivo zastonj,kolikor hočeš,tako da vsem priporočam letošnje počitnice na Djerbi…lep dan…:))

No me veseli. Res sem že čakala, da se kdo oglasi, ki se je vrnil. Tudi mi smo bili lani tako navdušeni, da gremo spet…

Kako to misliš da se skrije? je boljši ali slabši od omenjenih dveh?
Na kakšne izlete si kaj šla? Kako je s ‘potovanjem’ po otoku v lastni režiji (taxi…) ?

Hvala

LP
Tom

A ste mel all inclusive? =) Ter s katero agencijo si potovala?

Zadnja sprememba (17-05-04 11:57)

helou!
no, končno je nekdo prišel z džerbe!!! jst odputujem tam čez 10 dni… a veš kaj me zanima??? kakšno vreme ste imeli, kakšne temperature… tu je namreč zelo mrzlo (mislim, da se lahko tako izrazim) za ta letni čas. pa tudi ko po internetu spremljam vreme, ne napovedujejo nič kaj visoke temperature. 🙁
a res je sidi slim slab hotel? jst grem tam. no, sej men hotel niti ni tuk pomemben…
a si šla kam na izlet? kakšne so cene izletov? a se da dobit kje v bližini hotela kakšno njihovo jed in po kakšni ceni?
kaj pa letalo; a si letela z adrio? polet traja slabi 2 uri, a ne?
no, to je samo nekaj vprašanj… brez skrbi, te kmalu še zaposlim z odgovarjanjem! 😉
hvala za odgovore in se priporočam še za kakšen nasvet!
lep dan
petra

Tom kar se tiče izletov v režiji se 100% bolj splača, kajti agencija te samo okrog prinese in da polovico v žep.Recimo krokodilja farma pride 22 dinarjev na osebo, če greš v lastni režiji pa 10 dinarjev z taxijem in vstopnino vred…Potem ogled otoka je najboljši s taxijem,ker zopet polovico prišparaš in lahko ti javim številko od enega taxista,ki smo ga spoznali in je znal angleško,kajti oni uporabljajo samo francoščino,angleščine ne razumejo in kar se tiče hotelov je Vincci veliko,veliko boljši od ostalih dveh,saj Sidi Slim je porazen saj nima treh zvezdic ampak dve,sobe so kot luknja,hrana zanič,malo izbire in par slovencev,ki so bili z nami se je zaj**** in jim je bilo žal,da niso dali malo več denarja.

Potovala sem z agencijo Intelekta in imela sva pol penzion,samo v Vincciju je pijača v neomejenih količinah zastonj pri večerji in zajterku:)-(pivo,vino,sprite,coca cola,fanta,voda)

Hojla no pa začniva…vreme sončno,ampak vsak dan pihlja,imeli smo 26 stopinj,morje je že toplo,kakih 21 stopinj,polet traja dve uri,dobiš topli obrok,potem potuješ z njihovim letalom ter ne jej drugje hrane,kajti hitro lahko kaj fašeš in ne pij njihove vode,ter umivaj si zobe z ustekleničeno vodo,ter izogibaj se koktejlom,govorim ti iz lastnih izkušenj,kajti en dan sem cel zabluzila in zamudila izlet,ker sem bruhala,nič kaj prijetno,pazi kaj ješ ne preveč solate,kajti oprana je z njihovo vodo.Imej sabo oglje in kaj za pomiritev želodca.Drugače pa sem bila na enem izletu od Intelekte afari varianta,super:)Edino kar me moti je,da sva plačala izlet in sicer 24.000,00 sit,nazaj pa dobila samo polovico,ker sem bila jaz bolana in nisva šla in se mi je kar malo neumno zdelo,ampak sem pomislila hvala bogu,da je ta slabost trajala samo en dan.Zato so se mi tudi zamerili pri agenciji,ker se jim gre res samo za denar in te pred tem nič ne opozorijo,da v primeru bolezni dobiš samo pol nazaj,no 12.000,00 je pa kar zguba, če pogledaš-..No upam,da sem ti vredu razložila,če te kaj zanima kar vprašaj in lep dopust ti želim..

Hvala….

Kako je s taksijem, ko se vračaš z krokodilje farme?

Ves čas vozijo ob glavni cesti,tako,da samo pomahaš in ustavijo:)

No pa mi daj telefon od taxista…
Hvala

LP
Tom

Kakšen hotel pa je Abir?

Tom

Kaj pa hotel Djerba sun….si ga opazila….kaj lahko pričakujemo

Hotel Abir je uredu,povprečen:))

Hojla Jaka Djerba Sun je tudi luškan hotelček in ko smo se vrčali nazaj smo izvedeli od enga para,da so bili zelo zadovoljni,tako da nič skrbeti:)

Tjaška…..hvala…..smo zelo skeptični ker so nas prebukirali iz hotela ISIS ( naj bi ga baje obnavljali) prvo v hotel Abir…pa se nismo strinjali in smo izbrali raje Djerba sun….upam da bo tako kot mora biti ( sicer pa v hotelu le spiš in ješ) pomembne so še druge stvari….

Hoj Tjaška,

jaz pa grem v hotel LTI holiday djerba beach.
Ali si ga mogoce videla? Pa se nekaj, ali morajo imeti moske go grejo jest v restavracijo v hotel
dolge hlace?

Hvala!
Ksenija

Hojla Ksenija za hotel ne vem kako zglede,glede hlač pa ni potrebno,da ima dolge,pametno jih je imeti,ko bosta šla kam v mesto,kajti pri njih ne vidiš moškega v kratkih hlačak in tudi zate je najbolje,da imaš dolge hlače in pripravi se na osvajanje z njihove strani,kljub temu,da boš imela ob sebi moškega,saj pri nama je bilo tako,sploh osebje v hotelu,ves čas so mi mi mižikali in iskali priložnost,ko je šel moj po hrano,ter me ogovarjali, čeprav ne vem kaj mi je govoril,ker znajo samo svoj jezik in malo francosko..Drugače pa mi je vodička povedala,da nas imajo oni,ozirma vse evropejke za kur**,kajti veliko žensk sploh francozinj se hodi dol po domače povedano kur***. In tudi sedaj je bilo kar nekaj slovenskih punc,samskih,ki so si dali duška,čeprav meni osebno niso niti malo všeč:)) tako da ne vem kaj so videle na njih,saj se skrijejo proti našim slovenskim fantom:)

Hoj!

Nestrpno sem že čakala, da se kdo javi, ki je bil na Djerbi. Mi gremo kmaluuu, 03.06, tudi v Vinci. Zanima me, ob kateri uri ste prišli v hotel na dan prihoda in kdaj ste odšli zadnji dan iz hotela? Kaj pa sladoled? A si ga probala? Vem, da lahko jemo samo zapakiran sladoled, ampak vseeno nisem ziher pa majhne otroke?? A kaj veš kako so se imeli na izletu do sahare? Kako je kaj poskrbljeno za otroke? Igrala, animacije… Ti samo piši, verjetno nas je veliko takih, ki čakamo na čimveč informacij.

🙂

Mislim, da Saška malo pretirava. Hotel Sidi slim je čisto cool in ni nobena luknja kot pravi. Sobe so čiste in solidne. Hrana v hotelu je dobra in velika izbira. Jezik: arabščina, francoščina in VSAK govori nemško in večina tudi angleško (vsaj v Sidi slimu). Tudi večina taxistov govori nemško. Zobe sem si umivala z vodo iz pipe in sem še danes tu. Po celi Djerbi lahko hodiš v kratkih hlačah in te ne bo nihče čudno gledal.

ksenija! Hotel holiday djerba bech je full dober hotel.

LP, ina.

Tjaška živjo!

Lepo,da si se srečno vrnila ,in da si uživala na Djerbi! Konec Junija tudi mi odpotujemo na Djerbo in sicer v hotel Abir! Smo štiri članska družina in letos prvič potujemo v Tunizijo! Kaj nam svetuješ,na kaj moramo še posebej paziti? Hvala za odgovor! LP

Hojla Mika….V hotel smo prispeli ob pol osmih,za dobrodošlico smo dobili koktelčke,potem so nam oni odpeljali prtljago v sobe in nato sva odšla na večerjo,ki je do devete ure zvečer,ampak lahko komot poediš do desete ure . Odhod pa smo imeli ob štirih popoldne,tako da smo morali ob dvanajstih sprazniti sobe in malo posedeti v hotelu na kakšni pijački in nato so vodičke prišle ob pol dveh z avtobusom po nas. Do dvanajstih po zajterku pa smo bili še v bazenčku in lovili zadnji sonček in plavali v bazenčku. Kar se tiče sladoleda, pa smo ga v hotelu jedli,kajti nič ni nevaren, v trgovini ga nismo kupovali,kajti ni za rezkirati.Kar se tiče izleta v Saharo niso bili lih zadovoljni,saj so leteli iz enega kraja v drugega, rekli so jim,da jih bodo peljali v mesto,kjer se bodo naučili barantati,ampak so imela za to čas samo pol ure in v Sahari so jahali samo deset minutk, sploh pa ta izlet ni za otroke,prevelik napor,no seveda za otroke do kakšnih petih let starosti,saj so imeli nekateri starši probleme z njihovo razposajenostjo in niso imeli kaj preveč od izleta. Če te še kaj zanima vprašaj,lep dan…

Hojla Ina nič ne pretiravam, kajti vsi so se pritoževali čez Sidi Slim, in od enega para sestrična je že prvi dan jokala,ker je doživela šok nad sobo,ker se ni mogla niti dobro obrniti v njej in kar se tiče vode ne poznam nobenega,ki bi si umival zobe z njihovo vodo,saj ne v našem hotelu,tako da bodi vesela,da nisi kaj staknili in že sama voda njihova prav smrdi:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close