Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prisilni jopič

Prisilni jopič

A je že kdo tukaj bil hospitaliziran in spravljen v prisilni jopič? Ali se jopiči še uporabljajo?

Zakaj te pa to zanima?

Mora biti zanimiva izkušnja biti tako pod ključem.

zdaj uporabljajo vzglavnik in dušenje. Skratka baje v bolnici Polje tiste ki ne ubogajo vržejo na posteljo čez glavo pa vzglavnik in jih dušijo toliko časa dokler ne dajo mir.

Pa da ne bo pomote, to ni izmišljeno, to se res dogaja. Je bilo že več člankov na to temo. Poglej na FB Gorazd Rečnik, vroči mikrofon, tudi on je imel oddajo na to temo.

Ne moreš verjet, da se kaj takega res dogaja v današnjih časih. Zrelo za kazenski pregon zdravnikov in osebja ki to počne.

Ojoj, to pa je mučenje. Prisilni jopič se mi zdi še v redu, celo zanimivo bi bilo biti tako pospravljen…

V prisilnem jopiču nisem bil nikdar. So me pa v sobi samici imeli trikrat privezanega na posteljo čez noč. Za psihiatre sem hudo nevaren in agresiven pacient. Vedno me ob sprejemu nafilajo s haldolom, ki je rezerviran za bolj agresivne paciente. Norišnica je norišnica. So pa psihiatrični kurci nad mene enkrat poslali celo policijo.

Jaz imam sorodnika, ki je bil kakih 30 let nazaj na zaprtem oddelku in je kar nekaj časa preživel v prisilnem jopiču. Po njegovih besedah je bila to kar grenka izkušnja, ker si čisto brez moči in zna tudi boleti, če ti pasove preveč zategnejo.

Odgovor na objavo uporabnika
duševni bolnik, 14.07.2025 ob 20:58

V prisilnem jopiču nisem bil nikdar. So me pa v sobi samici imeli trikrat privezanega na posteljo čez noč. Za psihiatre sem hudo nevaren in agresiven pacient. Vedno me ob sprejemu nafilajo s haldolom, ki je rezerviran za bolj agresivne paciente. Norišnica je norišnica. So pa psihiatrični kurci nad mene enkrat poslali celo policijo.

Pogosto ste duševni bolniki zraven bolezni tudi žleht. In kar lepo povrh psiho izbruhov tudi zavedno delate pizdarije in nagajate. Zato se tudi ne dela z vami  vedno v rokaviceh.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 2558, 24.07.2025 ob 10:17

Pogosto ste duševni bolniki zraven bolezni tudi žleht. In kar lepo povrh psiho izbruhov tudi zavedno delate pizdarije in nagajate. Zato se tudi ne dela z vami  vedno v rokaviceh.

Tudi to je možno. Je pa fino, da potem lahko tu na forum zapisujem svoja doživetja na zaprtem oddelku. Dobite informacije iz prve roke.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close