Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Prišel malo pogledat po dolgem času

Prišel malo pogledat po dolgem času

Ob hitrem pregledu vidim, da ni nič novega, še vedno enako bedaste teme in peščica istih brezdelnih bedastih uporabnikov in večno samskih zafrustriranih čudakinj. Se je Šnelo res fentala ali je še tu in je bila katera druga tista iz Kopra? Presenetilo ne bi, če bi bila ona.

nihče te ni klical. Ostani tam kjer si bil do sedaj.

Piff mile ves kako keko sm zdejle naredu na vcju… Umalo da mi oci nisu ispale. Utrnula mi guzica na skoljki. Mi je blo kar zal odplaknt tale moj gurmanski proizvod. Vonj tudi ni bil slab… Tak oster…

Mmmmm… Doblo doblo.

Rabis sliko?

Se že podpisujete.? Saj, kar andaljujte, konec koncev je ta razsut forum vaše celotno življenje, drugega nimate in niste zmožni imet. Se oglasim znova čez kakega pol leta, leto, če se slučajno spomnim, da tudi nekaj takega še najbrž še vedno obstaja, kot je ničvredna mon zalega.?

Joj, Viharni kje si ti …pa eni so te tooooolk pogrešali, dej no mal osveži tale forum….pa še Vagabundija povabi, se nadejamo dobrih debat pa to…ha , ha !

O, glej ga možakarja Viharnega, pa kje si ….pa drugač kaj novega, si že dedek, penzija, drva napravljaš za zimo….dej razpiši se malo.

Odgovor na objavo uporabnika
Viharni jezdec, 16.11.2021 ob 11:13

Ob hitrem pregledu vidim, da ni nič novega, še vedno enako bedaste teme in peščica istih brezdelnih bedastih uporabnikov in večno samskih zafrustriranih čudakinj. Se je Šnelo res fentala ali je še tu in je bila katera druga tista iz Kopra? Presenetilo ne bi, če bi bila ona.

vzem neki proti vetrovom

slišm da donat pomaga

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close