Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika pripravki fant

pripravki fant

V mislih imam tiste vrečkice fant za golaž, fant za mleto meso ipd. Upam, da veste o čem govorim.

Zanima me, ali uporabljate te zadeve. Kakšne se vam zdijo? Ker meni se zdijo zelo praktične, ne vem pa, ali so tudi okusne? Uporabljate te zadeve? Kakšne se vam torej zdijo?

Meni so v redu, jih pa dajem samo malo, kot dodatek. Predvsem fant za golaž in paprikaš.

Nažalost sami E-ji

Ne uporabljam.Ne teh ne kakšnih drugih mešanic. Meni je hrana fina takšna kot je.

Ne uporabljamo

Ponavadi na morju uporabljam fant za golaž in je prav super, okusno in hitro narejeno.

Pred leti probala, saj so že dolgo na tržišču.Vse ima isti okus,res ne priporočam,za ta denar kupiš že veliko čebule, ki rabi za zgostitev golaža, pa vso zelenjavo not namečem, pa je njamsi.To pa zame je kemija in to velika.Torej jaz ne uporabljam in ne priporočam.Če nimaš časa raje zvečer skuhaj, pa je drugi dan še bolje.

Fant,fant fantastično…. ampak samo v reklami. Ne uporabljam, se da z začimbami ustariti mega okuse, pa še zdravju in denarnici je prišparano.

LP Maja

Lep pozdrav !

Za sarme in filane paprike.

Jaz uporabljam Kotany in to tiste mešanice, ki so res samo mešanice začimb, brez glutamitana, Ejev in podobne navlake.

Rajši uporabljam zelenjavo in začimbe.

To samo včasih-izjemoma, če se mudi ali pa na morju. Drugače pa rajši uporabim veliko čebule, zelenjave, majarona, lovorov list-super okus. Skuhaj 1 dan prej in bo drug dan še bolj dobro, saj se bodo sestavine prepojile. Za zgostitev lahko uporabiš tudi nariban črn kruh.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close