Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem priprava vozila

priprava vozila

Ma kaj v bistvu to pomeni…… mislim….. 23.ooo hočejo na Toyoti za to…. kaj pa imajo še za nardit…… 🙂

a misliš priprava vozila za tehnični pregled ali pri nakupu novega vozila ali….kaj drugega

to je verjetno pri novem vozilu
vozilo morajo dekonzervirat, ga spucat, vse zategnit, vložit, preverit
saj je pri drugih tudi nekaj takega (če gre za pripravo vozila ob nakupu novega seveda)

Za nakup novega, ja…… ma drugi vsaj že v ceno vštejejo….. :))

Hvala.

Če ti tega niso na predračuna napisali niso dolžna plačati te dodatne storitve. Zanimivo, da nekateri zelo radi zamovčijo kakšne dodatne stroške.

lpk

dodatno ti pa res nimajo pravice zaračunat!
Ti si kupila avto recimo v ljubljani za 3 milijone tolarjev in konec! Ne pa da ti potem, ko hočeš plačati, še dodatno računajo pripravo vozila ali pa celo kakšen transport vozila iz Kopra. Oni so ti tako in tako dolžni dostaviti in pripraviti vozilo, tam kjer si ga kupila.
Pa naj te kao dodatne stroške vštejejo v ceno vozila. To je njihov problem ne tvoj! Če bi meni hoteli karkoli takšnega zaračunat, bi se takoj obrnil in šel drugam.

Pred leti se spomnim v avtohiši renault na vodovodni v LJ, ko je sestra kupovala avto. Takrat je že veljal zakon, da imajo vsi novi avtomobili že opravljen tehnični pregled. Oni so pa hoteli avto dati brez rezervnih žarnic in prve pomoči. Vendar se nisem pustil. Če ima avto opravljen tehnični pregled, mora biti ta oprema v avtomobilu in konec, saj tako zahteva zakon in drugače ne moreš opraviti tehničnega pregleda. No, nazadne so le dali, ker so videli, da ga drugače ne bi vzeli. Skoraj povsod so trgovci tisti čas dali že sami od sebe to opremo, ki je obvezna v avtu. In ne vem kaj so v tej avtohiši tolk komplicirali. Če oni mislijo šparat pri teh par jurjih, bom pa jaz še tolk bolj :)))

Se oproščam, ampak ko sem v LJ kupila Hondo, mi niso zaračunali nič dodatnega. Cena avta je na ceniku in avto sem dobila tipi topi pripravljen!

Smešno se mi zdi, da ti na Toyoti zaračunajo pripravo, to je nateg.

prvič slišm.vem da nej bi bil servis po 40000 nekak.pri novih

New Report

Close