Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek priprava na “prvič”

priprava na “prvič”

Živjo!
S fantom sva se odločila, da bova v soboto prvič sexala.
Zame bo to zares tisto prvič, zanj pa ne. Jst sm stara 20 on pa 22.
Naj bi pri meni doma, ker sem pač sama doma.
Zdej pa ne vem a nej v moji postelji, ki je enojna ali v starševi spalnici. Zdi se mi, da je druga možnost zelo neprijetna. Se vam ne zdi? Če pomisl, da je postelja neka intima stršev.
No pa še to- naj jo kej okrasim- sveče, romantika pa to?
Kako naj se oblečem, da bo lažje in boljše potekalo vse skupi.
Rada bi sam, da bi nama bilo lepo.
No so bolj otročja vprašanja, vem, ampak vseeno ne vem kaj naj naredim, me je mal strah.
Hvala za odgovore

Samo v postelji staršev ne! Nekatere ženske malo več krvavijo pri prvem spolnem odnosu in bi zapacala jogi!
Sicer pa si pripravi ambient, ki te bo sprostil. Perilo pa naj bo seksi!
Srečno in veliko užitkov ti želim.

Draga moja, prepusti se dogodkom. Potrudi se, da boš kolikor toliko sproščena in zgodilo se bo samo po sebi. Ali v tvoji sobi, ali v spalnici staršev? Vsekakor v spalnici staršev, saj za prvič ni nobene potrebe po tem, da bi te žulil kak rob od preozke postelje, ali kaj podobnega. Skratka pripravi si vse tako, kot si želiš, le da bo čim manj ovir na poti do dobrega prvega sexa. Drugače pa – nekaj izkušenj ima fant in mislim da bo on prevzel pobudo.

Veliko lepih trenutkov!

Pri mojem “prvič” je bilo kar nekaj krvi in je bil jogi precej napackan, težko bi tako packo in krvavo posteljnino razložila staršem…..
Po moje boš bolj sproščena v svoji sobi, kar se pa ambienta tiče, pa se ne preveč sekirat, predvsem ne pozabi na zaščito, da ne bosta oba preveč živčna zaradi tega, da se ne bi kaj ponesrečilo.

Preden se dobita si privošči eno kopel in se ze prej malo razvajaj. Potem se zrihtaj… Mogoce se peljta kam na kaksno pijacko, sladoled (v kak lep zatemnjen, romanticen lokalcek). Potem proti veceru jo zavijeta k tebi domov… Prizgeta stolp… Ce bo se prekmalu – pogledata kak romantičen film (bog ne daj akcije ali komedije)… In potem počasi…

Sveče in podobne stvari se mi zdi, da preveč namigujejo… Če boš preveč pričakovala boš razočarana…

Lahko pa si nabavis zaščito in morda kak lubrikant (K-Y, ki ga dobiš v lekarni), da bo vse teklo gladko….

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close