Najdi forum

priponka v pošti

Uh, v svoji elektronski pošti ne morem pripeti datoteke (pps, doc….). Kaj bi lahko bilo narobe? ne javi mi nič, samo pešečna urica se rola in rola…. pripne pa nič in to traja pa traja, da kar obupujem :((((

hvala za nasvet

Katere WIN uporabljaš? Kateri program za pošto? Ali pa dostopaš do mail-a preko web?

Lp, Max

inštalirano imam Xp, ja do pošte dostopam preko web strani. kateri program za pošto?….hm, tu sem pa mrzla, ker so mi kar naložili in to mam – sama ne znam nalagati nič, razen če mi lepo kdo napiha tako, tuki pa pritisni to, tam ono…..

uporabljam pa hotmail in pa voljo, pa v obeh je isto. priponko mi nalalga, nalaga ……

Ja, če ma priponka dva mega, pol ni čudno … pps, posebej s kakšnimi lepimi slikicami in prijetnimi zvokci znajo biti zelo debele. Drugače pa nimam idej.

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

To zna kar nekaj časa trajati če so priponke velike. Probaj dodati kakšno priponko ki je kratka, npr. pol mega in boš videla. Kakšen internet pa uporabljaš? ADSL, Kabel, Dail-up… Če imaš počasen internet, potem je tudi tukaj vzrok…

Lp, Max

ja ADSL ne morem še meti zaradi tehničnih zade. sicer pa imam internet 52 kb/s. gre recimo za sliko veliko 1 mega,

opazila sem še, da če hočem na internetu odpirati pdf datoteke mi jih ne odpre. najprej moram shraniti na disk, potem odpreti pdf oziroma Acrobata in šele iz Acrobata lahko odprem pdf datoteko. mal čudno se ved, glede na moje znanje oziroma poznavanje računalništva. kakšnega programerja pa res nisem. verjetno je kaj narobe z nastavitvami.

pa hvala za odgovore

Ja, počasno linijo imaš in tukaj tiči vzrok za počasnost… Tudi .pdf je lahko velik recimo nekaj mega bajtov, tako da tudi tukaj verjetno traja in traja predno ti ga odpre…

žal vse pdf je moram odpirati iz Acrobata. včasih je šlo da sem v raziskovalcu kliknila na pdf datoteko in mi je to oprlo, sedaj pa ne. Imam nameščeno najnovejšo verzijo acrobata, ta stari je delal bolje, pa me kar ma, da bi dala nazaj gor ta staro verzijo (acrobat 5.0).

Vseeno hvala za vaš trud!

Tukaj imaš stare verzije in probaj če bo šlo:

Lp, Max

Max najlepša ti hvala. bom eksperimentirala.

Verjetno bo dovolj, če pristaneš pri šestici. A kar dvomim, da bi bil razlog v Acrobatu. Caka tiči nekje v nastavitvah tvojega računalnika. Probaj pa vseeno 🙂

tud jaz mislim, da pri nastavitvah v računalniku, ker mi je prej delal. Sam ne vem kje in kaj moram pravilno nastaviti :(((

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close