Najdi forum

PRINTER PIXIMA 2000

Imam priner Cannon pixima 2000, z katerim sem zadovoljen.
Zdaj, ko ga nujno rabim, pa se je pojavila težava, ki je ne znam rešiti.
Gre za naslednje:
Printal sem nek priročnik. redi printarja ene datoteke se je vse ustavilo, lučka za kontrolo delovanja pa utripa, tiskalnika se ne da izklopit. Pri eni od strani se je namreč vse ustavilo. Do 1/3 jo natisne potem pa konec, niti papirja ne potisne ven. Če datoteko zaprem, ponovno odprem in poizkušam tiskati ni nič. Če tiskalnik izklopim iz omrežja in ponovno vklopim pa naredi isti ( do zadnje tretine).
Odstranil sem gonilnike in jih ponovno naložil, pa nič. Ko lučka on-off utripa niti izklopiti ne morem, gori pa srednja lučka za podajanje papirja.
ALI JE MORDA PODAJALEC “CRKNIL”?
Zanima me, če se da printer kot stroj resetirati, ali naj ga odnesem na servis.
Ko odprem njegov spomin printanja, namreč ni nič notri.
Prosim za pomoč

Raje neumno vprašam, kot pa naredim neumnost.

A liste pred težavo pa lepo sprinta (koliko listov namreč sprinta predno se pojavi težava)? Če jih namreč nekaj sprinta inpotem nastopi težava, verjetno ni podajalec papirja fuč, ali pač. Malo poglej če se ni kje kaj zataknilo… Če imaš še garancijo, pa kar hitro odnesi na servis. Mogoe dobiš novega 🙂

Lp, Max

Sprintal mi je 150 listol – vzorno (zdaj preden je crknil), prej pa nisem printal toliko. Zataknjeno pa ni nič. Garancija hvala bogu je, ampak ne vem, ali naj prej kupim original kartuše, da na servisu ne bo težav, čeprav vsi vemo da to ne more biti.Mislim le zaradi njihovih izgovorov

Raje neumno vprašam, kot pa naredim neumnost.

Ja, najbolje je, da kupiš originalne kartuše oziroma vstaviš prejšnje (če so še kolikor toliko polne). Ker se zna zgoditi, da izgubiš garancijo zaradi uni-kartuš. Drugače pa kar na servis.

Lp, Max

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close