Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Printer ne zazna paprirja

Printer ne zazna paprirja

Vsaj tako kaže…Imam sicer že prastari printer, HP 610 C in vem, da je škoda še časa, da tule tole sprašujem in da je stvar najbrž že doterana in za samo še za skozi okno vržt, ampak vseeno…Zaenkrat je za moje minimalne potrebe printanja delal in bil ok.

Kar naenkrat pa tole…non stop utripa lučka, ki je znak, da ni papirja, da papir ni pravilno vstavljen….papir pa je. Tiskalnik sem že odklopila, spucala, priklopila…nič..

Sej vem, da če je karkoli pač v samem printerju narobe, ga itak ne bom dajala na servis, ker logično se mi ne splača. Če je pa mogoče mogoče komu kaj znano tole in ima kak predlog, idejo, ki bi jo sama lahko realizirala, pa se ful zahvaljujem. Razen tega, da ga vržem skozi okno 🙂

Pa lepe praznike še naprej!

Prej pa še odpri okno in zavpij pada…! 🙂 Ja, tvoje predvidevanje glede stroškov popravila je točno, da se ne splača. A si pogledala, da se ni papir zataknil? Pritisni tipko RESUME… Kartuše so pravilno vstavljene?
Probaj to: izbriši vse driverje za printer, odklopi vse kable iz printerja in jih ponovno priklopi… Pa tudi papir daj ven. Ko bodo kabli priklopljeni, inštaliraj driverje in probaj natisniti testno stran (brez papirja). Ko ti bo javil, da ni papirja, vstavi en papir in pritisni nadaljuj. Mogoče bo le šlo. Če ne pa…

Lp, Max

lp …

imam dva taka printerja doma…

če utripa zgornja lučka..ali je še dovolj tinte?

lp,
Robi

Nekaj naj bi bilo narobe s kartušama… Več o tem:

Lp, Max

Hvala vsem za odovore in trud…res ste face… ampak jaz in moj bivsi printer sva se odlocila, da narediva malce preknitve…tako da si je po dolgoletnem sluzenju izboril svojo penzijo, jaz pa sem si omislila novega, zelo lustnega Canona 🙂

Bodite fajn se naprej!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close