Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Primož, Babi in ….vsi

Primož, Babi in ….vsi

Dragi vsi,

ko me je Primož povabil na vaše današnje srečanje, sem mu rekla, da bi si stokrat premislil, če bi vedel, kako jaz kuham, ha, ha.
Pa ni obupal.
In ko sem vas danes gledala…vsi dobre volje…od vsepovsod…s polnimi rokami…z otročki…delavnice za otroke…vonjave ribic in česna…ko sem poskusila slan in sladek zavitek…hmmmm, zaseko na domačem kruhu…hmmm, poslušala čebljanje otrok…pogovore odraslih…se pogovarjala z očkom, ki je tako lepo skrbel za svoje tri otroke…, ko se dobro počutilo tudi moje dete (ponavadi ne v novem okolju), sem mislila, da sem prišla v drug svet, tega nisem vajena!
Zato hvala Primož, hvala vsem.
In še moja dva trdna sklepa:
– naslednje leto ne prinesem samo steklenice ampak….že vadim, pečem, kuham, vadim, berem recepte….! Da me samo vidite!
– zagotovo bom ulovila in pocrkljala malega Matevža, danes se mi je zmuznil!

pozdravček
dragica

*********************** Vrtec Pod Gradom Praprotnikova ul.2 1000 Ljubljana tel.:01-2412-600 fax.:01-2412-611 <mailto:vrtec-pod-gradom@guest.arnes.si> <http://www.vrtec-podgradom.org>

Oj,
vas kar vidim vse skupaj kako uživate, ustvarjate… Smo vam kar fovš, naša Katjuša se je zjokala, ker nismo mogli iti, tako da sem ji obljubila, da naslednjič zagotovo gremo.
Pozdravček vsem in upam, da se kmalu vidimo!

lpD

Tako, tudi Gorenjci smo doma.
Ker sem se prvič odpravila na srečanje, sem imela malo treme; res nisem vedela, kaj pravzaprav naj pričakujem, kakšen je sploh prostor… ipd. Ampak, ko sva vstopili v tisto kuhinjo in zagledali vse tisto dogajanje, je trema kar minila.
Res sem se imela lepo in zelo sem vesela, da sem vas spoznala. Sicer sva prišli malo pozno in jih je najbrž precej že odšlo, ampak vsaj tistih nekaj je bilo zelo lepo videti. In vse tiste dobrote! Najbrž bom res zdajle samo skočila ven iz tehle oblek, se preoblekla v trenirko in hop na sobno kolo 🙂 (ali pa malo meditacije, ane Primož) :).

Še posebej hvala tebi, Babi. Vsi trije smo bili popolnoma navdušeni nad tabo in tvojo pozitivno energijo, s katero si nas napolnila. pot nazaj je bila res zabavna in kramljali smo o vsem, kar se je dogajalo.
Komaj čakam na recepte vseh jedi, ker je bilo vse od a do ž super. Problem je nastal, ko ni bilo več prostora za kam dat vse 🙂
Tako, tole so moji prvi vtisi. Sigurno bom še kaj napisala na to temo.- Najbrž jutri, za danes pa vsem še enkrat hvala in en lep pozdravček z zelo hladne Gorenjske!

Kresnica

Pa seveda Avena in mishika in tinkarca in Mici in Bojka in Mimi….uh, vse ste super!!!

Hvala vsem…za vse…

Speedy

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

Speedy! Hvala tudi tebi seveda!!!

Hej!

Tudi medve sva ze slabo uro doma. Avtocesta do Kopra kar obcutno skrajsa pot. Kaksni so obcutki? Nocna voznja in popolnoma nov svet, na trenutke nisem vedela, kje sem.
Malo nostalgije po Crnem kalu, prvem pogledu na morje… Se bomo tudi temu privadili!!

Bilo je lepo, kot vedno!
Sicer sem tokrat malo lenuharila in prepustila ” stedilnik” mlajsim, ki so se imetnitno izkazali.Cesa vsega ni bilo!

Prav vsem, res vsem havala za prijetne urice Babi

Ola !

Hvala vsem za prijetno družbo in za vse dobrote, ki jih je bilo ogromno.
Zato bo danes za kosilo samo solata :)).

Lp, Maja

P.S. Vem, da je bila tema že enkrat odprta, ampak vseeno bom vprašala kar tukaj.
Kam naj vpišem recepta jedi, ki smo jih včeraj prinesli na srečanje ?
Sem že poskusila v bazo receptov, pa se mi odpre samo iskanje receptov po kategorijah. :((.

Saj sploh ni več kaj dodati, vse ste že povedale. Jaz se lahko samo še pridružim vsemu, kar ste napisale.
Vesela sem, da sem spoznala Kresnico, Speedy, Tinkarco,Hali, Majuško in vse, ki jih nisem naštela in spet srečala vse, ki se poznamo že s prejšnjih srečanj.
Tudi mama, ki o naših srečanjih posluša že toliko časa je bila navdušena.

Hvala Primožu, ki nas takole spravi skupaj, pa Babi in Bojki, ki sta duši srečanja in celi družbi za eno krasno popoldne!

Pa še to moram povedat. Toliko pridnih otrok skupaj ne vidiš pogosto. Kako so uživali v sestavljanu medenih hišic in ustvarjanju. Samo gledaš. In hišice, ki so jih sestavili s pomočjo MimiN in drugih mamic – paša za oči. Res so bili nepozabni.

Ja, se strinjam z Aveno. Otroci so bili tako pridni in ustvarjalni, sploh jih ni bilo opazit in tudi slišati ne.

Lp, Maja

Lep pozdrav vsem skupaj!

Kot so že dekleta pred mano povedala:tudi mi smo se imeli krasno,sploh otroci,ki kar niso mogli zaspat v avtu in je malo pred domom omagala le naša tasrednja princeska,fanta sta žurala do doma…
Dragica,škoda da nisi ostala malce dalj,bi doživela tudi crkljanje Matevža,ki je potreboval kakšni dve uri,da je prišel v svojo standardno kožo. Potem je bil “tapravi” : glavni pri risankah – cenzura pa to,še posebej ko je ugotovil,da se da z enim samim gumbkom ugasniti vse aparate,divjanje in skrivanje…
Medene hišice Mimi in Nika so bile krasne,jaz pri svojih vem,kje so bile napake in popravljam…mogoče se lotim projekta celo letos…ko bom kdaj brez dela in mi bo dolgčas ;-)…šala mala.
Še enkrat punce hvala vam za vse,žal mi je da nisem več klepetala,bila zraven,ko so se delale najmi njami princeske, Babi juhca je bila krasna,pa pita in vse dugo…vam ne povem vsega,da ne boste vedeli,koliko sem pojedla. Vsega je bilo toooooliko…in vse tako dobro…

Zagotovo še pridemo…

Lep dan vsem,Branka

Hali ali si iz Štor.
lp

Ena detektvka ja…pa ti?

Pozdravljena moja stara znanka, kje vse se ne najdemo. A veš kdo sem?
Ugani mogoče se ti posreči že prvo. Lep pozdav tvojim (BBATM)

MA blage veze nimam…kakšen namig mogoče?

Te pokličem kasneje v službo, zdaj trenutno nimam časa.
LP iz …

Ja,zdaj se je krog znancev že močno zmanjšal…se pustim presenetiti…

Še hvala od mene. Kot je Primož rekel ste take super punce, da se lahko z vami samo postavljam. Zato sem pa tudi pripeljala svojo taščo s seboj. Je bila čisto navdušena. Mislim, da bo drugič tudi prišla, pa čeprav se bo morala iz Slovenj gradca pripeljati dol v Ljubljano.

Moje hčere, ki mi niso popolnoma nič podobne po postavi (sta bolj krojaške teže in razen čokolade in kakšnih z čokolado oblitih piškotov ne marata sladic) sta že na vratih čakali, kakšen izplen sem prinesla domov. Malo sta zavihali nos, ker ni bilo nič z čokolado, toda čez eno uro ni bilo več ničesar.

Hvala za čudovit popoldan. Se odpovem vsem decemberskim zabavam za eno samo popoldne z vami.

Lep pozdrav

Mateja

Res je bilo lepo………..hvala vsem za prijeten popoldne-večer…………..

Babi, Primož, Bojka, Danica, Mici, Jelka, Kresnica, Speedy in vsi ostali. Ste ljudje, ki se pišejo z veliko začetnico.
Z možem in vnukcom smo preživeli čudovito popoldne.
Lep, sončen vikend vsem skupaj.
Do prihodnjega srečanja.

Sem prvič pravzaprav pokukala k vam in ugotovila, da se je pravilno zapisalo v revijo – najbolj prijazen in najbolj dišeč forum na celem Med.Over.Net-u. naš sine je prišel v formo, ko je bil čas za odhod – sva bila res kratka, drugič obljubim pa, da pridem s taščo in njeno slavno čokoladno torto brez kančka moke in s celo pomarančo 🙂 in mojimi jabolčnimi mafini.

Drage moje, tako dišečega popoldneva pa še ne. Moja dieta pa se je odplazila v kot kuhat mulo :))) Jo bom že danes zbezala ven :))
(aja, kot predlog enkrat za kako srečanje po novem letu (ko bomo itak vsi na dieti :)))) – a bi enkrat naredili menije in jedi za tiste, ki morajo paziti na težo, pa so še vedno slastni?)

Babi, hvala za tople poljubčke. Sine je zvečer dadiju veselo razlagal o najbolj prijazni gospe, ki ji sicer pravimo Babi, čeprav ni naša babi, ampak je tako prijazna kot babi, pa še ribice nam je zrihtala 🙂

Poljub vsem!
T.

Joj Tinkara,šele na poti domov mi je potegnilo,kdo je bila tista fajna punca,ki je delala ščite…mi je bilo zelo žal,da nisva malo poklepetali tudi v živo s kavico in pecivom…

Hej!

Zdajle so misli nekoliko bolj zbrane kot sinoci…

Ker sem bila bolj opazovalec ( enoloncnica z mlecno koruzo je bila skuhana ze doma in s klobasami kozaricami ni bilo prevec dela), sem lahko samo obcudovala ” kuharice” pri stedilniku. Vse je teklo kot po maslu.
Danicini aparati delali s polno paro!

Da uspes narediti celoten menu in se kaj vec pred mnozico ljudi( od samega zacetka), ni tako enostavno. Ampak, nic bat!!! Vecerja je bila postrezena. Pa se dodatki so bili. Naj mi bo oprosceno, ker ne morem vsega nasteti, saj sem se motovilila todi okrog otrok.

Mishika in njena mama sta bili tako pogumni, da sta 1 2 3 pricarali pred nas krasne princeskine krofe (od paljenega testa do kreme).
Pa razni kruhi… Kresnica ( in prijazna gospa) s svojim, ki je vzhajal med voznjo v Trzin…
Doma se pa teko tresemo, ko testo vzhaja… Ajdov kruh pa hlebec iz krusne peci…

Aha, girice! Jaz jim odtrzem glavo in z njo ocistim trupek. Toda ni potrebno.
Tinkarin Svit je pokomentiral, ker so mu manjkale glave:)))

Spontani pogovori, ljudje zbrani od povsod… vse je bilo super!
Otroci… morali bi jih videti!

Naj zakljucim s stavkom, ki ga je izrekla na koncu Primozeva deklica, ne vem ali Manca ali Urska:
Babi, meni bi bilo pa najbolj vsec, ce bi zdaj sla k nam domov in bi se zabavali!

Jaz pa nazaj: Joj, tudi meni bi se to najbolj prileglo:)))

Pot domov v prijetnem klepetu in zbiranju vtisov. Lep je bilo, hvala Babi

Ej, bok!

Bilo je super.. Hvala vsem. Jedi slastne, vino čudovito.. Žal mi je bilo samo, ker nekaterih, s katerimi sem govorila, nisem prepoznala ..ali pa že v trenutku pozabila.
Dobra ideja so res priponke z imeni..

Babi, lakotnike sem nahranila z madjaricami, ostala dva fanta pa s pico v Rakovniku (Speedy že ve, kje je to..)

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close