Najdi forum

Primošten

Pozdravljeni !

Če je kdo bil v Primoštenu, hotel Zora. Kakšne so sobe in plaža, ter sam hotel.

Za informacije se zahvaljuijem že v naprej.

LP

Milana

Da ne greš mogoče v Soboto 10.7 tako kot jaz

nekaj malega je o tem bilo rečeno. V iskalniku išči pod hotel Zora.

Lp, mandarinca

Moja starša sta bila konec junija in ne moreta prehvaliti. Hotel obnovljen, OK, plaž pa ogromno. Na eni strani skale z zalivčki, na drugi strani pa prod. Ogromno animacije, glasbe. Hrana baje zelo zelo dobra in v neomejenih količinah. Vse samopostrežno. Mestece zelo zelo lepo. Pravita, da bosta konec avgusta še šla. Aja, pa morje zelo čisto. Pa sta dva komplicirana človeka, ampak vseeno ista mogla prehvaliti:)
Pa še ful poceni je bilo.

to je pa full fajn za slišat.

Morda veš/se starša spomnita, če v hotelu kuhajo kosilo? Iščem povsod po internetu pa majo povsod napisano le zajtrk pa večerja, pa na agenciji so mi rekli, da so baje hoteli ko ne kuhajo kosil. Midva z mojim sva namreč imela namen menjat (namesto večerje kosilo).

Mandarinca, tega ne vesta. Žal.

vseeno hvala

lp, mandarinca

Pred tednom sva se vrnila.Joooooooooooj,kako je bilo lepo.Edino prvi teden pre več Čehov in Slovakov ki so packi.Popacane mize,osebje v hotelu Zora ne preveč hitro (npr umazani prti,naročilo pijače).Lahko dobiš masten nož,pred tabo kakšen slovak z prstom iz zajemalke “puca” pire krompir.
Hotel NI obnovljen,je pa prebeljen.Sobe so prostorne,oprema pa razpada.Klima OK.10 dni najema hladilnika 4000 sit,OK.(za to ceno vse skupaj kar v redu,razen čistoče pri obedih)
Plaža na eni strani prodnata(za otroke).Veliko sence v borovem gozdičku.Na sploh je cel kompleks v borovem gozdičku.
Na drugi strani plaža skalnata.Lahko bi naredili platoje za npr eno familijo.Na tej strani težko prideš v morje.
Primošten zelo lepo in zanimivo mestece.Domačini prijazni in nasplošno postrežba v lokalih na nivoju.

Za kosila ne kuhajo. Tako da ti za kosilo ostane samo a’la carte al pa kaksna palacinka na plazi za 8 kunic

Ja sva ugotovila, da ne kuhajo… pa ni blo sile.

LeilaK: v najini sobi je bilo pohištvo novo, še jogiji so bili presenetljivo trdi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close