Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Primorka žali študenta ki preverja PCT SRAMOTA

Primorka žali študenta ki preverja PCT SRAMOTA

Bogega študenta, ki ni nič kriv ga napada. Kura zmešana monska. Kam smo prišli. Če bi mojemu kaj rekla bi jo tako tožila

https://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/ce-hoces-preveriti-moj-pct-mi-povej-ali-imas-kaksno-spolno-prenosljivo-bolezen/

Glupača to je že objavljeno.

mogoče bi svojega ti raje najprej naučila,da mora sam spoštovati ukrepe, katerih spoštovanje zahteva od drugih. Nadalje pa tudi to,da se predstavi kot oseba kdo je, ki zahteva osebne podatke od človeka – to se mora, sploh, če tisti na drugi strani to zahteva.

Tukaj se začne sramota in kršenje pravic stranke… zato potem ni čudno, če ta vzroji.

Odgovor na objavo uporabnika
Julij Cezar, 27.09.2021 ob 17:34

Glupača to je že objavljeno.

najbrž je cepljena, pa ima omejene možnosti zaznavanja kot posledica cepljenja… to je pri številnih cepljenih opaženo.

nesr, 27.09.2021 ob 17:36

mogoče bi svojega ti raje najprej naučila,da mora sam spoštovati ukrepe, katerih spoštovanje zahteva od drugih. Nadalje pa tudi to,da se predstavi kot oseba kdo je, ki zahteva osebne podatke od človeka – to se mora, sploh, če tisti na drugi strani to zahteva.

Tukaj se začne sramota in kršenje pravic stranke… zato potem ni čudno, če ta vzroji.

Budalo, ta babura ni sam vzrojila. prav izživljala se je. Itak take ste babe he he, bom rajši kurce goltal.

Sem videla ta posnetek in to zensce je skrajno nekulturno, brez vsakega lastnega dostojanstva, pod vsakim osebnim nivojem, da ne recem se kaj drugega o tej gospej…

Torej, ko naletis na glupega studenta in ga kulturno pobaras, bos cerjetno dobilo tudi kulturen odziv, s takim nacinom, kot je pristopila Jelena, je pa samo o sebi povedala, kaksen poden od cloveka je sama!

Pač spet ena poknjena baba. Misli, da je herojka, ker se izživlja nad človekom, ki opravlja svoje slabo plačano delo.

Bi ta baba upala gobcati nekomu na konkretni poziciji? Ne, še rit bi polizala kakemu direktorčku. Znašat se upa pa nad tistimi na slabo plačanih pozicijah.

Saj prav da mu je napela moralnega macka. ?

Se mu vidi da je mlecni bebavi smrkavc. Gnila faca.

Ko tole gledajo, se lepo sladko smejijo in štejejo nakraden denar.

Da jo najdejo, javno pokažejo njen obraz, ime in priimek, da bodo na Covid oddelkih vedeli, s kom imajo opravka, ko pride. Pa kazen ji napisat, vzgojno! Sramota od ženske!

Šnelca_783, 27.09.2021 ob 17:46

Saj prav da mu je napela moralnega macka. ?

Se mu vidi da je mlecni bebavi smrkavc. Gnila faca.

To je otrok nekoga Šnelo. Umazano gofljo imaš. He he

Julij Cezar, 27.09.2021 ob 17:49

To je otrok nekoga Šnelo. Umazano gofljo imaš. He he

Baba ma jajca. Mu je napela jih. Kapo dol.

Ce mu mati ne zna rect kaj al foter in ce ima mulc kosmato vest, bebav je itak po faci. Bo 3x razmislil alo bo v tem sodeloval se.

Madona od studentov to ne bi pricakoval, ajde da je neki polapismeni Mujo.

Ampak da se mulc obnasa kot da je police ki zahteva dokumente.

Stara ma jajca.

In ti si par dni nazaj po monu cmihala, da si rizični pacient, da se ne bi testirali, ker te drugi lahko okužijo…

Ja, prava gnida si. Samo največje zgube se znašate nad ljudmi, ki z male pare, opravljajo svojo delo. Grem stavit, da spadaš v kategorijo ljudi, ki po revežih pljuvajo kot baba na posnetku, kakim bogatešem bi pa še rit polizala.

Zdaj si jasno dokazalo, da si rizični pacient: v glavi seveda.

Tako je.

Pa že s svojo funkcijo stoji kot nek gestapovec in samo pomaga prakticirati fašistični režim.

Namenjeno “nesr”

Šnelca_783, 27.09.2021 ob 17:54

Baba ma jajca. Mu je napela jih. Kapo dol.

Ce mu mati ne zna rect kaj al foter in ce ima mulc kosmato vest, bebav je itak po faci. Bo 3x razmislil alo bo v tem sodeloval se.

Madona od studentov to ne bi pricakoval, ajde da je neki polapismeni Mujo.

Ampak da se mulc obnasa kot da je police ki zahteva dokumente.

Stara ma jajca.

Ti si počena v glavo.

Nisi ti tista, ki je v detajle razlagala o splovilih otrok kako jih umivaš, ko jih varuješ? Šlo je pa za šolske deklice?

Prasica, kako grdo udrihaš čez tujega otroka. Sramota

Ti si pa, 27.09.2021 ob 17:57

Prasica, kako grdo udrihaš čez tujega otroka. Sramota

Šnelca ne počne samo tega. Je na monu v detajle razlagala o splovilih svojih varovank, ki da jih umiva, če prav že v šolo hodijo. Tako, da ženska je totalno bolana.

Spravla se nad enega bogega mulca. Me zanima, če bi isto vrtela gobec, če bi ji nasproti stal 2.10m 150kg dec. A bi ti, šnelca? Ne bi, hahaha.

robi445, 27.09.2021 ob 17:55

Tako je.

Pa že s svojo funkcijo stoji kot nek gestapovec in samo pomaga prakticirati fašistični režim.

Zate sem mislil, da si bolj ‘razgledan’. Si pa samo besen in ustvarjaš teror nad ljudmi. Enako fašistična drža. Ozadje zgodbe fanta nihče ne pozna. Pa recimo, da poustvarim dramo. Fant živi sam z mamo, ki je bolna, nujno potrebujeta denar, vse kar imata prispeva država, sosed fantu ponudi pošteno plačano delo, ki je pač zaradi razmer nerodne narave,…… Vse kar vidiš ti je jeza, bes im si dovoliš noret, sam nisi opazil, spremenil si se v točno to kar so želeli. Grduha, ki  nespoštuje  druge. Vse mečeš v isto koš in noriš. Šnelca ti pa si prismoda, ki ne zna zapreti goflje.

Bolano, 27.09.2021 ob 18:00

Spravla se nad enega bogega mulca. Me zanima, če bi isto vrtela gobec, če bi ji nasproti stal 2.10m 150kg dec. A bi ti, šnelca? Ne bi, hahaha.

Takega ja. Ali pa, če bi bil nek možakar v dragi obleki, z dragim avtom, potem se pa bi slinili okrog njega. Še pod gate jima bi smel pogledat.

Mulc je bebav in grd kot strasilo.

Baba ma jajca. Jaz jih nimam za mu take napet.

Pct naj preverja zdravstveni inspektor.

Sam si je kriv.

Naj gre drugo delat. Naj instrukcije daje.

Ampak ima dve leve se mu vidi.

Mejte se, grem na sprehod do teme.

Otrok bo imel zaradi tega travmo. Šnelo se še zdaj pri 40+ ni našlo, pa kritizira fanta, ki se še opravičeno oblikuje.

Šnelca_783, 27.09.2021 ob 18:04

Mulc je bebav in grd kot strasilo.

Baba ma jajca. Jaz jih nimam za mu take napet.

Pct naj preverja zdravstveni inspektor.

Sam si je kriv.

Naj gre drugo delat. Naj instrukcije daje.

Ampak ima dve leve se mu vidi.

Mejte se, grem na sprehod do teme.

Sram te naj bo!!!!

Za pct bi ga vprasala priimek in ime.

Pa ce bi bil grd, bi mu rekla da je grd.

Mene petrol ne omw ne vidi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close