Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Primolut Nor – tiste, ki ste si z njim prestavile M

Primolut Nor – tiste, ki ste si z njim prestavile M

Pozdrav,

Zanima me naslednje; ko se jemale omenjene tabletke – po kolikem času po jemanju le-teh ste dobile M – mislim po zadnji tabletki?

hvala in lp
kaja

Ko sem jih enkrat jemala, sem morala povečati število dnevnih odmerkov, ker drugače mi je M kar curljala, v bistvu pa takoj oz. v roku 5 dni.

Jemati začneš nekaj dni pred predvideno M, ko nehaš jemati, jo dobiš čez dva ali tri dni. No, vsaj pri meni je bilo tako.

lp, t.

Tulipa!

koliko dni pred M si jih začela jemati – če jih začnem jemati 14. dan cikla se mi namreč ne izzide…

Hvala in lp
Kaja

točno dva dni kasneje

Ne izide … kaj naj bi se izšlo?

Lej, če imaš M npr. na 30 dni, potem začneš jemati tablete npr. 25. dan cikla (računajoč od prvega dne zadnje M). Če imaš neredno, potem si vzemi malo rezerve, npr. začni jemati 20. dan. Jemlješ toliko časa, kolikor ne želiš dobiti M. Ko je situacija mimo, nehaš z jemanjem in čez dva dni normalno dobiš M. Potem boš vsak mesec imela spet reden cikel, vendar s premaknjenim datumom.

lp, t.

4 dni kasneje.

Menstruacijo sem dobila drugi dan po prenehanju jemanja. Je pa tako, da je Primolut Nor treba začeti jemati nekje 3 dni pred predvideno menstruacijo. Če nimate redne, je boljše začeti nekoliko prej, ker če zamudiš, tabletke ne primejo več.

Na svetu sem zato, da ljubim! (iskreni.net)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close