Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek primolut nor tableti

primolut nor tableti

Jih je že kdaj katera jemala, da je z njimi prestavila menstruacijo? Na morje gremo 13. julija za en teden in ravno v tistem tednu naj bi jo dobila. Rečeno je, da imaš po jemanju potem močnejšo menstruacijo, a ful močnejšo? Ne vem kdaj točno naj začnem jemati? Ginekologinja je rekla 3 dni pred pričakovano? Kako pa naj vem kdaj jo bom dobila? Včasih jo dobim na 23, včasih na 26 ali 27 dni. Nazadnje sem jo dobila 20.junija. Potem začnem jesti 10 julija, ko bo 20 dni (če jo bom dobila na 23 dni). Bolje prej kot prepozno al kako? Rekla je celo, da ni nujno, da jo bom prestavila, da ti tableti niso 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. Nekam čudno mi je vse skupaj. Kaj menite ve?

Malo bolj spodaj ista tema……

men je ginek. spec. razložila ker ravno tako ne vem ali bo 9. ali ne, ker ni glih redna vedno, na morje grem pa 12. in bom do 19., da sem jih začela jemati včeraj, rekla je da jih lahko jemljem en teden, lahko pa tudi 14 dni, odvisno za koliko časa jo želim prestaviti, jemljem pa 2 na dan…

Tale tema bo zdaj poleti zgleda spet enkrat tedensko…
Vpiši v iskalnik primolut in boš našla na desetine komentarjev zadnjih let.
Sama sem tablete nekajkrat uporabila, prej prebrala navodila, se ravnala po njih in vse je bilo ok. Brez debat po forumih.

Sem jih prvič jemala maja. Potem naslednja menstruacija je bila tako šibka, kot še nikoli, pa imam ponavadi res hude krvodajalske, drugače ne bi prestavljala in bi plavala s tamponom.

Jaz sem po jemanju teh tablet pristala na ginekološki urgenci, zaradi močne krvavitve.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close