Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Primolut nor

Primolut nor

Pozdravljeni,

Vem, vem, ta tema ne spada sem, a je ta forum najbolj obiskan, zato se nadejam tudi kakšnega odgovora.
Zadeva je sledeča….narobe sem si preračunala datum pričetka menstruacije. Ker imam prve dneve in še kak dan prej močne bolečine, vrtoglavice in bruhanja, bi želela jo prestavit za nekaj dni s Primolut Nor-om. Težava je pa v tem, ker sta oba moja zdravnika, ginekologinja in osebni zdravnik, že na dopustu. Njihova nadomeščanja pa sprejemajo samo nujne primere, so me ‘odpikali’ že po telefonu.
Ima kdo kakšno idejo, preblisk, kje in kako bi lahko vseeno prišla do tega? Ker….resnično ne bi rada za božička preležala doma….cela družina pa rajala v koči….

Hvala, hvala…

In čim lepše praznovanje

slučajno jemlješ kontracepcijske tablete?

Neeeee, drugače bi že povlekla teh par dni….Obupana sem…smrk…:-)

Po mojih izkušnjah z prestavitvijo menstre: edin krvavela nisem, vsi drugi znaki so bili prisotni, na dan ko naj bi prišla.

kaj pa, če se enostavno odpraviš na urgenco? Sicer tvegaš, da te bodo nadrli, ampak v končni fazi boš prišla do tablet.

Odpelji se čez mejo če lahko…jaz sem jih na Hrvaškem dve leti nazaj kupila v lekarni čist normalno brez recepta..

probaj še v naših lekarnah…meni so jih dali brez recepta…sem jih plačala…itak jih morš tudi če imaš recept ker so samo na beli recept…probaj mogoče ti jih bo pa katera od lekarn vseeno prodala…

sasheen…hvala za idejo. A žal, ne bo nič :(. Sem preklicala kar nekaj LJ. lekarn, pa vsi pravijo da ne dajo brez…:(:(

lej je pa tud tko…nadomeščanje majo vsi zadravniki in ni res, da so samo za nujne primere…greš do nadomestne ginekologinje in ti bo vrjetno že sestra napisala recept…samo pejt tja osebno k po telefonu ne bo nč s tem…

V tvojem primeru ti niti slučajno ne bi priporočala, da prestaviš menstruacijo s Primolut Nor-om. Glede na opisano kako potekajo tvoji dnevi menstruacije. Zagotavljam ti, da bo v primeru, da prestaviš M s temi tbl, prišla potem M v še hujši obliki kot jo imaš sicer.
Raje bi ti svetovala kakšne močne tablete proti bolečinam, toplo perilo in tople nogavice, pa rajanje v toplem prostoru, pa bo silvestrovanje prav tako kul.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close