Primolut nor
Pozdravljeni,
Vem, vem, ta tema ne spada sem, a je ta forum najbolj obiskan, zato se nadejam tudi kakšnega odgovora.
Zadeva je sledeča….narobe sem si preračunala datum pričetka menstruacije. Ker imam prve dneve in še kak dan prej močne bolečine, vrtoglavice in bruhanja, bi želela jo prestavit za nekaj dni s Primolut Nor-om. Težava je pa v tem, ker sta oba moja zdravnika, ginekologinja in osebni zdravnik, že na dopustu. Njihova nadomeščanja pa sprejemajo samo nujne primere, so me ‘odpikali’ že po telefonu.
Ima kdo kakšno idejo, preblisk, kje in kako bi lahko vseeno prišla do tega? Ker….resnično ne bi rada za božička preležala doma….cela družina pa rajala v koči….
Hvala, hvala…
In čim lepše praznovanje
V tvojem primeru ti niti slučajno ne bi priporočala, da prestaviš menstruacijo s Primolut Nor-om. Glede na opisano kako potekajo tvoji dnevi menstruacije. Zagotavljam ti, da bo v primeru, da prestaviš M s temi tbl, prišla potem M v še hujši obliki kot jo imaš sicer.
Raje bi ti svetovala kakšne močne tablete proti bolečinam, toplo perilo in tople nogavice, pa rajanje v toplem prostoru, pa bo silvestrovanje prav tako kul.
Forum je zaprt za komentiranje.