Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Primerjava

Primerjava

Kužek? Lepi so ti kratkodlaki ptičarji, aja moški, se pardoniram, sem narobe prečital… 😀

Matjažko pa katera cerkev je to, bi še jaz prišla k maši. Kakšna pridiga mi ne bi škodila :))[/quote]

Margo, ne vem, če bi zate zadostovala samo pridiga. Že po Evi ste velike grešnice. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Kužek? Lepi so ti kratkodlaki ptičarji, aja moški, se pardoniram, sem narobe prečital… 😀

Matjažko pa katera cerkev je to, bi še jaz prišla k maši. Kakšna pridiga mi ne bi škodila :))[/quote]

Margo, ne vem, če bi zate zadostovala samo pridiga. Že po Evi ste velike grešnice. :)[/quote]

Ne bi, ne bi, če bi se ti jezik zatikal, kot pravi One :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Atilopca kaj pa spovedi? Komu pa to pritiče? :)))

Mogoče je pa Matjazko že prior v tem monovem samostanu…. 😉 :D[/quote]

Matjažko glumi “brezmadežnega” v resnici pa je vsak dan pri Katenjki pri spovedi. Katenjka sploh ne ve več, kaj bi mu še naložila za pokoro. 🙂 Zaradi Matjažka so izmislili nov osmi smrtni greh – pogledovanje za ženskami, starejšimi od 30 let. 🙂

Matjažko glumi “brezmadežnega” v resnici pa je vsak dan pri Katenjki pri spovedi. Katenjka sploh ne ve več, kaj bi mu še naložila za pokoro. 🙂 Zaradi Matjažka so izmislili nov osmi smrtni greh – pogledovanje za ženskami, starejšimi od 30 let. :)[/quote]
priporočam poroke z vsemi anti_lopami* ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Matjažko glumi “brezmadežnega” v resnici pa je vsak dan pri Katenjki pri spovedi. Katenjka sploh ne ve več, kaj bi mu še naložila za pokoro. 🙂 Zaradi Matjažka so izmislili nov osmi smrtni greh – pogledovanje za ženskami, starejšimi od 30 let. :)[/quote]

Ne vem, zakaj tebi vsak pogovor o meni zenese h Katenjki? Levinje ste malo posesivne in ljubosumne? 😀
Saj me ti tudi lahko imaš, zakaj bi me samo ena imela. Si me lahko podajate med sabo kot žogico. 😀

Jah, mojo izrazno sredstvo ni toliko verbalna komunikacija, ampak bolj pisna. 😀
Morda sem pa malo preveč tih in podmukel? :)))))

Kar nekaj zanimivih odgovorov, veliko pa tudi nerelevantnih komentarjev. Nic pa ne bi bilo narobe, ce se kaksna kaj napise kar jo privlaci pri moskemu.

Lih ženski komentarji so najbolj nerelevantni. Misliš si, da je to njej nek sanjski tip, ki ga je tu gor opisala, potem si pa čisto nasprotje od tega poišče. Enga debeluharja si potem vzame, ker ima kao ful super karakter haha.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Če se izrazim v jeziku prijateljice antilopice – ti si preveč “dvojčkast” :)))

Če se izrazim v jeziku prijateljice antilopice – ti si preveč “dvojčkast” :)))[/quote]

Kakšne vrste prijateljici? Če se pa gledata kot pes in mačka in skoz nekaj sršita dlako? 😀

Če se izrazim v jeziku prijateljice antilopice – ti si preveč “dvojčkast” :)))[/quote]

Kakšne vrste prijateljici? Če se pa gledata kot pes in mačka in skoz nekaj sršita dlako? :D[/quote]

Ko se svađa, taj se i voli. 🙂

Kakšne vrste prijateljici? Če se pa gledata kot pes in mačka in skoz nekaj sršita dlako? :D[/quote]

Ko se svađa, taj se i voli. :)[/quote]

Ma ta vajina ljubezen bi bila boleča, če bi se v živo videli. 😀
Antilopa, Katenjko tudi nekam pogosto omenjaš. Njo tudi “voliš”? :)))

Ko se svađa, taj se i voli. :)[/quote]

Ma ta vajina ljubezen bi bila boleča, če bi se v živo videli. 😀
Antilopa, Katenjko tudi nekam pogosto omenjaš. Njo tudi “voliš”? :)))[/quote]

Ne vem, odvisno kaj je po horoskopu. :))

a lohka dubim še podnapis kera ženšče je kera žvau

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

To ti tako vidiš, ker hočeš tako videti. :)))

a lohka dubim še podnapis kera ženšče je kera žvau[/quote]

Jaz sem mačka, ker so mi bolj všeč. 🙂

To ti tako vidiš, ker hočeš tako videti. :)))[/quote]

Margo, če ti Antilopa skoči za vrat, se ne bo nič cotala s tabo, ampak te bo samo strosla in gotovo. 😀

To ti tako vidiš, ker hočeš tako videti. :)))[/quote]

Margo, če ti Antilopa skoči za vrat, se ne bo nič cotala s tabo, ampak te bo samo strosla in gotovo. :D[/quote]

No, mogoče bi pa le vztrajali pri pravilni rabi jezika, ker jaz tegale ne razumem :)))

Margo, če ti Antilopa skoči za vrat, se ne bo nič cotala s tabo, ampak te bo samo strosla in gotovo. :D[/quote]

No, mogoče bi pa le vztrajali pri pravilni rabi jezika, ker jaz tegale ne razumem :)))[/quote]

Uf, ti bi prikrajšala jezik za ekspresivne, sočne in malo kosmate izraze, ker jih Ljubljančani ne premorete? ccc 🙂 Ne veš, kaj pomeni cotati, in kaj strosti? 😀

Uf, ti bi prikrajšala jezik za ekspresivne, sočne in malo kosmate izraze, ker jih Ljubljančani ne premorete? ccc 🙂 Ne veš, kaj pomeni cotati, in kaj strosti? :D[/quote]
tako Margot- , jaz … pa še kdo tukaj nismo iz tvojega hodnika … smo malo tudi “svetski”
cotati poznamo kot cortati, strosti je pa najbližje otresti ga (po sca.nju) ☺

Uf, ti bi prikrajšala jezik za ekspresivne, sočne in malo kosmate izraze, ker jih Ljubljančani ne premorete? ccc 🙂 Ne veš, kaj pomeni cotati, in kaj strosti? :D[/quote]
tako Margot- , jaz … pa še kdo tukaj nismo iz tvojega hodnika … smo malo tudi “svetski”
cotati poznamo kot cortati, strosti je pa najbližje otresti ga (po sca.nju) ☺[/quote]

Ne, ampak se mi zdi, da jaz vem, kaj pomeni “seksati” kar pa vidva ne vesta :))))
Oprostita za ta ekspresiven, sočen in malo kosmat izraz. Hehehe

cotati poznamo kot cortati, strosti je pa najbližje otresti ga (po sca.nju) ☺[/quote]

Ne, ampak se mi zdi, da jaz vem, kaj pomeni “seksati” kar pa vidva ne vesta :))))
Oprostita za ta ekspresiven, sočen in malo kosmat izraz. Hehehe[/quote]

oprostim, če imaš obrito v obliki sence, kot jo moj meče na tvoj griček ob polnem (13h) soncu .. po sredini pa obrit napis “NM-3w plarking place only” — v boldanih črkah 24+

Ah… se čutim dolžno da napišem…
Prav imaš antilopa, tisto kar je matjažko pisal na prvi strani, niso besede s prižnice ampak iz spovednice, in ne preveč špekulirati, koliko on trpi, ko mora komunicirati z ljudmi, ki mu idejno niso blizu, kako jih mora razkosati, predefinirati, diskriminirati, pa še ni dovolj, da se mora nato reševati z odstopanji od česar koli že, neenakomernostjo, asimetrijo, s hrapavostjo, (tu je verjetno mislil grobost) presenečenji, nihanji…hudo je to…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Prav imaš antilopa, tisto kar je matjažko pisal na prvi strani, niso besede s prižnice ampak iz spovednice, in ne preveč špekulirati, koliko on trpi, ko mora komunicirati z ljudmi, ki mu idejno niso blizu, kako jih mora razkosati, predefinirati, diskriminirati, pa še ni dovolj, da se mora nato reševati z odstopanji od česar koli že, neenakomernostjo, asimetrijo, s hrapavostjo, (tu je verjetno mislil grobost) presenečenji, nihanji…hudo je to…[/quote]

Katenjka, da se mi ne boš spet zamerila in bom Antilopo nazaj povzdignil na pedestal čaščenja in obževanja, ker mi je obljubila piškotke, medtem ko mi ti same neke limonce in grenivke. :))))

Prav imaš antilopa, tisto kar je matjažko pisal na prvi strani, niso besede s prižnice ampak iz spovednice, in ne preveč špekulirati, koliko on trpi, ko mora komunicirati z ljudmi, ki mu idejno niso blizu, kako jih mora razkosati, predefinirati, diskriminirati, pa še ni dovolj, da se mora nato reševati z odstopanji od česar koli že, neenakomernostjo, asimetrijo, s hrapavostjo, (tu je verjetno mislil grobost) presenečenji, nihanji…hudo je to…[/quote]Mislim…. tale far si pa marsikaj dovoli… :/
Najprej svoje ovčice z zvijačo spove, potem pa to gradivo uporablja za svoje podle namene….
Matjazko tako ne bo šlo, tako ne bo šlo, kaj pa tvoja zaveza k molčečnosti?
Ne se hecat s tem!
Boš videl ko boš ob ognju z odprtimi ranami čepel…. ne bo ti lahko, še manj lepo….. :))))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

emmm sorry … mimosunek – to ti ne gre

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close