Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice PRIMERJAVA ZAHTEVNOSTI SMUČIŠČA ČRMOŠNJICE IN KANIN

PRIMERJAVA ZAHTEVNOSTI SMUČIŠČA ČRMOŠNJICE IN KANIN

Kot pove že naslov me zanima od tistih, ki imajo izkušnje z enim in drugim smučiščem primerjava zahtevnosti obeh smučišč. V Črmošnjicah sem že smučala, sedaj pa me vabijo na smučanje na Kanin pa ne vem ali bi se odločila ali ne, saj tamkajšnih smučišč ne poznam, sem pa srednje dobra smučarka, na Črmošnjicah smučam brez problemov. Zanima pa me tudi koliko časa vozi kabinska do prvih prog. Hvala ena ki bi rada smučala

NA gačah sem že bla na Kaninu pa še ne, ampak baje je gor če je sonce PRAVLJIČNO!

Pa tudi tako je, na Kaninu je sneg na gačah ga pa žal ni!!!

smučala na obeh. proge so pomoje primerljive, ne vem če bi lahko rekla, katero je bolj in katero manj zahtevno. mogoče mi je kanin zahtevnejši zaradi tega, ker je pač visokogorsko smučišče. vsaj pri meni deluje nekakšna psihična zavora, saj moram ves čas nekako pazit, da ne zgrmim med skalami v prepad – pri gačah tega pač ni potrebo in grep lahko skoz na gas. ampak to je res stvar osebne percepcije. je pa na kaninu res zelo lepo…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close