Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Prima Life Makadi Hurghada

Prima Life Makadi Hurghada

Pozdravljeni,

je že kdo bil v Prima Life Makadi? Bi mogoče delili izkušnje z nami.
Mi razmišljamo da bi mogoče to delo dopustovali v tem hotelu.

Torej če je že kdo bil tam ali je namenjen tja, kar na dan z besedo 🙂

Zdravo!

Prima life je dober hotel. Sobe prostorne in čiste, lep bazen, super plaża (peščena, gladina se počasi spusti, da se da zaplavat) imajo tudi manjši koralni greben. Hrana je za Egipt ok. Allinclusi poteka 24h, tako da lahko pijes in ješ brez časovnih omejitev. Kosilo v restavraciji traja do 16h, drugace pa imajo kosilo tudi na beach baru……… Hotel je faj, plaża je enkratna…….edino kar je je malo oddalje od mesta. Stem da vozi v center HRG hotelski busek.

Mi odhajamo letos junija tja.

Do sedaj smo slišali same pohvale kot je napisala alenka.

alenka86d hvala za odgovor.

Po odgovoru sklepam da si tam že bila na dopustu,
na Holidaycheck.de ga tudi kar hvalijo edino kar mi je padlo negativno v oko pri prebiranju je,
da bi naj bi bilo tam veliko miši – da jih pri večerji lahko vidiš na ležalnikih ob bazenu.

To drži?
Hvala za odgovor.

Tudi midva nameravava letos dopustovati v Egiptu, nama je padel v oko tudi zgoraj omenjeni hotel,
zanima me , kako je z večerno animacijo in nočnim življenjem?
Hrana je v redu, prilagojena našim “občutljivim” želodčkom?
hvala vsem za delitev mnenj!

Zdravo!

V hotelu sem bila večkrat. Nikoli nisem videla miši, niti nisem slišala, da bi jih kdo drug od ostalih gostov videl. Hrana je dobra in prilagojena evropskemu gostu, v restavraciji je tudi “egipcanski koticek”, kjer je njihova tradicionalna hrana.

Animacija poteka skozi celi dan in pozno zvečer. Nočnega żivljenja ni.

Adut hotela je plaża.

Ali se je že kdo vrnil iz omenjenega hotela in bi mogoče delil izkušnje z nami?
V teh dneh malo bolj spremljam dogajanje tam dol, zadeva je menda locirana bolj na Kairo, Hurgada in ostala turistična mesta so varna?
lep pozdrav.

Mi smo se vrnili 5 dni nazaj iz tega hotela, kjer smo bili 14 dni.

Hrana zelo dobra in raznolika – tudi za mesojedce. Sadja dovolj na razpolago, sladoled skoraj cel dan, pijača 24 ur na dan.

miši nisem videla niti ene – edino enega ščurka

animacija čez dan – pikado, telovadba, vodna aerobika, trebušni ples, odbojka,…
zvečer je najprej mini disko za otroke, nato pa vsak dan drugače (orinetalski večer, koktajl večer, izbor miss, izbor mister, komedija večer,….)
mislim da je v hotelu tudi disko, nismo šli pogledat

v hotelu je ogromno Slovencev, tako da družbe ne manjka, in tudi slovenski animator Iztok je tam in pa predstavnik Relaxa Matic

V Hurgado mislim da ni za hodit, tudi tam je že vojska in pa prodajalci razne robe so zelo zelo vsiljivi.

Skratka mi smo preživeli krasen dopust

Pozdravljeni!

Mislim da je ta hotel eden izmed boljših .. po mojem mnenju..ima vse v enem – čudovito morje, s koralnimi grebeni, zelo dobro ponudbo hrane in aktivnosti..skratka odlično..

..s fantom sva bla že 5 krat v egiptu, vedno v hotelu s 5*, ampak ta je bil daleč najboljši..vse pohvale

Lep pozdrav

Midva greva letos konec julija ravno v ta hotel. To bo najino prvo letovanje v Egiptu. Povsod zasledim samo pohvale, zato že prav neučakano pričakujem dan odhoda. Letimo pa menda z Adrio.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close