prikolice in avtokampi
Z možem imava v planu kupiti kamp prikolico, pa me zanima, če imate prikolico, katero mi predlagate. Gledala sva od Adrie Altea 502 DK. A jo morda kdo ima in kako se vam zdi?
Sedaj pa me zanima še lokacija za postavitev prikolice. Zanimajo naju kampi na Hrvaškem, a ne v Istri- tam nama je zoprno. Sem pa slišala, da so Šimuni na otoku Pagu zelo okey. Morda ve kdo?
In seveda, tisti, ki imate prikolice po kampih, a jih vozite domov, ali kar plačate letni pavšal in jo pustite v kampu?
Hvala in lep pozdrav.
Sem ponosni lastnik Adrie B431 DD( prej smo imeli Primo 320). Izbral sem jo zato ker ima tudi WC in ogrevanje.
kakšna se mi zdi 502?
Odvisno od vaših potreb, števila družinskih članov( prikolica bo uporabna do 20 let).
Kampi ob jadranu se močno razlikujejo po cenah in udobju, če ste stacionirano prikolico izbrali za vaš drugi dom pa verjetno poleg cene stacionarja vpliva tudi oddaljenost.
Sam bi prikolico po uporabi prezimil doma ( na morju poleg vlage stanujejo tudi razne žuželke, prtljago je potrebno očistiti in pripraviti za zimo…)
Na vsak način je močno zaželjeno ogrevanje -plin, uporaba za september in maj ob hladnejših dnevih.
Sami s prikolico( avtodom ni za vsak žep, ni za vožnjo po mestu…) le še potujemo po Evropi in me CRO ne zanima več, ne le zaradi visokih cen, tudi oprema kampov je po ADAC katalogih ponekod na meji sprejemljivosti.
Več info na
caravaning-zanimiv.net
camping-friend.de
Obilo užitkov
brane
Forum je zaprt za komentiranje.