prikoličarji, ki jih vozite s seboj na dopuste-vaši nasveti pred nakupom
Mi imamo prikolico in je ne prodam za nič na svetu.
SUPER jE!!
Imamo dva mala otroka in kampiranje je naš način dopustovanja. Prej sva z možem šotorila, prikolica pa je pravi luksuz. Je udobje, varnost, komoditeta. Doma vse lepo spakiram po omaricah in postavljanje prikole ne predstavlja problema.
Mi že v naprej vemo kje bomo kampirali in običajno rezerviramo parcelo, ker želimo senco (zaradi otrok predvsem).
Letos sva se z možem odločila, da bova prikolico pustila kar na morju – v depoju. Zimovanje stane 100€ in še prikolico ti po poredhodnem klicu dostavijo na želeno mesto.
Kdor pravi na pamet, da je prikolica brezveze, ne ve kaj govori, razen če res nima sam nekih slabih izkušenj. Ampak kakšne bi lahko imel?? Meni je krasna. Imela bi tudi avtodom, ampak je predraga zadeva in ne bi ga veliko koristili – se nam ne splača.
> OdJennyHusby, super!!! ej, enega takega “formata! ste, kot mi 🙂
> tudi midva sva nekako izbrala destinacijo s potencialno bodočo prikolico
> ravno na Gardskem jezeru :-)) ali boste prihodnje leto kupili večjo,
> glede na novega družinskega člana? (kolko sta pa razlike otroka?)
> Naša dva sta stara 3 in 1.5 let.
Mogoče mal večjo, samo tud z isto veliko bi še nekaj let kamot šlo tako da bomo vidl. Otroka sta stara en 3let in tamal pa 1.5mesca.
Tudi če pozabimo ceno je men je prikolica boljša kot avtodom zarad:
– z avtodomom moraš skrbet za en avto (ena mašina) več da je vzrževan, da dobro in zanesljivo dela, da je registriran.. pri prikolici pa uporabiš avto ki ti že celo leto dela in ga itak vzdržuješ..
– ko se pripelješ v kamp prikolico odklopiš in se lahko z avtom še vseeno voziš v mesto oz po okoliških znamenitostih, z avtodomom ni tako
mislim da sem mel še kej na seznamu samo se zdej ne spomnem 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.