Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek prijazna zdravnica in se bolj prijazna sestra

prijazna zdravnica in se bolj prijazna sestra

Vceraj sem sla prvic k dr. Babnikovi, potem ko sem prebrala kar nekaj pozitivnih mnenj tukaj na netu o njej. In moram reci, da cisto vse drzi.
Kljub temu, da sem cakala v cakalnici dve uri, se mi ni zdelo prevec, ker se je popolnoma splacalo.

Prej sem hodila k nekemu starejsemu ginekologu, ki je bil zmeraj slabe volje, nikoli se ni dalo z njim pogovoriti, sploh ni bil nezen pri pregledu in enkrat se je celo zacel neki dreti name. Seveda poslala sem ga v tri krasne in hodila sem samo se po recepte za KT. Tako da nisem bila na pregledu vec kot tri leta. Vsakic, ko sem pomislila, kaj me caka, mi je postalo slabo. Zato je bil skrajni cas, da ga zamenjam. In to sem tudi storila.

Ko sem prisla k zdravnici, je bila tako prijazna, da nisem mogla verjeti. Pogovorili sva se o vsem, o katerem se nisem mogla s prejsnim. Ko sem ji povedala, da imam zelo bolece menstruacije, mi je napisala na recept tablete Naklofen. Sploh nisem vedela, da se to lahko naredi, ker itak tisti prejsni gin. mi tega ni omenil.

Skratka, z zdravnico sem bila nadvse zadovoljna! Da o prijaznosti sestre niti ne govorim. Namrec pri zavarovalnici so ga nekaj hudo zalomili in tako nisem imela zavarovanja. Ker pa sem bila narocena, sem prisla vseeno tam in razlozila situacijo. Sestra se me je usmilila, me vseeno sprejela in sploh ni komplicirala oz. da bi bila jezna. Take prijazne sestre res se nisem srecala. Seveda naslednji dan sem mogla priti spet s potrjeno kartico. Samo me prav zanima, katera sestra bi se toliko potrudila.

Spomnim se, da ko sem sla enkrat k osebni zdravnici, kjer je ena zelo neprijazna sestra, sem imela samo nepotrjeno kartico (terminal je bil pa le 20 korakov proc), me je tako nadrla, da so se vsi v cakalnici spogledovali, kaj je zdaj to.

No… vsem zenskam, ki bi rade zamenjale svojega gin. in ne veste kam iti, toplo priporocam dr. Babnikovo. Ceprav ni ravno v centru Lj, se splaca!!!

To je pa lepo slisat 🙂

A lahko se napises naslov in telefonsko, prosim?
Lp,
K.

Dela v Lj, v ZD Dravlje, Ulica bratov Babnik 10, tel: 510 68 00, jemlje tudi na koncesijo, je pa tudi prisotna pri porodih v postojni

Tok da ne bo pomote…to ni ZD ampak TPC Dravlje(trgovsko-poslovni center).Velika razlika.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close