Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek prijava in odjava začasnega bivališča, ali mora biti lastnik stanovanja prisoten

prijava in odjava začasnega bivališča, ali mora biti lastnik stanovanja prisoten

najemam že tretje stanovanje
vedno je pogodba za 1 leto, z možnostjo podaljšanja (in vedno smo podaljšali)
VEDNO IMAM PRIJAVLJENO STALNO BIVALIŠČE

do sedaj še nikoli v življenju nisem imela začasnega bivališča
ampak samo in edino stalno bivališče, ki je enako naslovu, kjer stalno prebivam, to je stanovanje, ki ga v tistem trenutku najemam.

ne morem verjet kakšni pacienti vse imate celo nepremičnine za oddajat. se ti vidi, da nisi po lastni pameti prišla do tega.

V petek podaljsala zacasno prebivalisce. Po novem velja 2 leti. Imela sem s sabo samo na roko napisano dovoljenje in podpis lastnika. To je vse.

Povedala sem, da imam posle s tem že ohoho let. Kaj ti ni jasno? Pred 10 dnevi sem posebej preverila, samo zaradi vas, kako je s tem., da ne bi prišlo do kakšnih sprememb. S pogodbo, ki je za določen čas, se ne moreš prijavit za nedoločen čas. Naj pokličem še enkrat in ti pošljem zvočni posnetek??
Drugače pa, jaz ne mislim, jaz VEM:
[/quote]

ohoho, a si pozabla tablete vzet?

kdo pa govori o prijavi za nedoločen čas? tega pojma sploh ni na UE.
stalno bivališče moraš imet po zakonu. in prijaviš ga tam, kjer stalno prebivaš. je vseeno ali imaš pogodbo za 1 leto ali 2 ali 10.

ampak eni pacienti si razlagate “za stalno” kot “do smrti”, kar nima pa nobene veze z zakonom.

ne, lahko v kraju B urediš.

Januarja sem zamenjala stanovanje. Na UE sem nesla najemno pogodbo in si prijavila stalno bivališče, kljub temu, da imam pogodbo za 1 leto. Referentka me je vprašala katero želim, to je namreč izključno odločitev najemnika, najemodajalec nima nič pri tem, ne vem zakaj nekateri tu gor klamfate neumnosti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close