prijava in odjava začasnega bivališča, ali mora biti lastnik stanovanja prisoten
najemam že tretje stanovanje
vedno je pogodba za 1 leto, z možnostjo podaljšanja (in vedno smo podaljšali)
VEDNO IMAM PRIJAVLJENO STALNO BIVALIŠČE
do sedaj še nikoli v življenju nisem imela začasnega bivališča
ampak samo in edino stalno bivališče, ki je enako naslovu, kjer stalno prebivam, to je stanovanje, ki ga v tistem trenutku najemam.
ne morem verjet kakšni pacienti vse imate celo nepremičnine za oddajat. se ti vidi, da nisi po lastni pameti prišla do tega.
Povedala sem, da imam posle s tem že ohoho let. Kaj ti ni jasno? Pred 10 dnevi sem posebej preverila, samo zaradi vas, kako je s tem., da ne bi prišlo do kakšnih sprememb. S pogodbo, ki je za določen čas, se ne moreš prijavit za nedoločen čas. Naj pokličem še enkrat in ti pošljem zvočni posnetek??
Drugače pa, jaz ne mislim, jaz VEM:
[/quote]
ohoho, a si pozabla tablete vzet?
kdo pa govori o prijavi za nedoločen čas? tega pojma sploh ni na UE.
stalno bivališče moraš imet po zakonu. in prijaviš ga tam, kjer stalno prebivaš. je vseeno ali imaš pogodbo za 1 leto ali 2 ali 10.
ampak eni pacienti si razlagate “za stalno” kot “do smrti”, kar nima pa nobene veze z zakonom.
Januarja sem zamenjala stanovanje. Na UE sem nesla najemno pogodbo in si prijavila stalno bivališče, kljub temu, da imam pogodbo za 1 leto. Referentka me je vprašala katero želim, to je namreč izključno odločitev najemnika, najemodajalec nima nič pri tem, ne vem zakaj nekateri tu gor klamfate neumnosti.
Forum je zaprt za komentiranje.