Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek prijateljstvo med moškim in žensko NE obstaja!…..

prijateljstvo med moškim in žensko NE obstaja!…..

Kdo vara? To zame ni nobeno varanje. Varanje bi bilo, če bi se kdaj kaj spetljala midva med sabo, pa se nisva, niti se ne bova, ker kot sm že 1000000x rekla, ne čutim fo njega nič druzga kot prijateljstvo. Z enim frendom pa zihr v pojstlo nikol ne bom šla. Še s tistim s katerim sm v zvezi, nism z nobenim šla takoj, da je prišlo do seksa, če sploh je, je minil kar neki časa.
In punca, že skor žena njegova, isto moj fant, naju čist lepo razumeta. Se vsi 4 ful fajn štekamo, se skup družmo, skup hodmo okol, ni nobenga ljubosumja pri nobenem od njiju.

Pa vrjamem da jih je še več, eni pa pač tega ne morte razumet 😉

ena južna

ne govorim zate, ti razmišljaš prav, govorim za druge, ki varajo

No fajn, ker varanja pa tud sama ne maram. Sm tud glede tega enkrat že napisala. Sama vem kakšna sm, vem da lagat ne znam, niti nikol nism. Zato me je kar težko dobit, to mislm na tiste, ki imajo željo se spoznat z mano. Če se tako nekje uzun v družbi spoznamo je čist neki druzga kot pa dobit se z enim s katerim čvekam prek neta. Če bi kdaj mojga prevarala, pa vrjamem, da do tega ne bo prišlo, bi mu zihr to tud povedala, ker ne bi mogla živet z lažjo, bi imela to skoz v glavi. In če bi ga kljub temu imela še zmer ful rada, mislm da bi ga iz istga razloga, kljub temu da bi mi bilo hudo, pustila, ker mi je v ljubezni ful pomembna zvestoba in zaupanje.

evo in točno takšno razmišljanje potrjuje kar pravim. da je pravilni izraz za moškega prijatelja rezerva.
[/quote]

Glej, kot sm napisala, sva bila v vseh teh letih že parkrat oba istočasno samska, pa nisva nikol pomisla, vsaj zase vem, on pa tud ni dal nikol nobenga tazga signala, da bi lahk karkol imela, kljub temu, da sva se tud takrat ful družla. Se prav da ni nobena rezerva, ker če bi bila, bi se že kaj bilo iz tega, pa ni, vsaj kakšn signal iz moje ali njegove strani bi bil, pa tud tega ni bilo. Kot sta že omenli tisti 2 punci, ki se strinjata z mano, če ni kemije iz obeh strani, nema od toga ništa! Ostaneva še naprej sam prijatelja.
Sm napisala ja in še zmer tako pravim, da v lajfu nikol ne veš kaj te čaka, pa sm vseen prepričana, da med nama nikol ne bo nič druzga kot samo prijateljstvo.
Res ne vem kako eni tega ne morte razumet.
[/quote]

če golobi odletijo s strehe morda še vedno ostane vrabec v roki

pri južnih narodih je bolj tradicionalna vzgoja, ženske se vzgaja v zveste, kar je prav.

Lahko si pa komot f..frendica. 😛
Sicer pa je bistvo v tem, da za drugega ne moreš biti prepričan, da ne čuti kaj več do tebe. Ravno zato je takšno pravo prijateljstvo takorekoč nemogoče. Pač možgani, hormoni,…delajo svoje. In če je nekdo tako super, da je tvoj dober prijatelj in zaupnik, bo vsak normalen človek enkrat pomislil še na kaj več.
Drugače pa je prav neverjetno koliko je res takšnih, ki gojijo neko upanje, da bo druga oseba spregledala (in se zaljubila vanj) še dolgo, dolgo. Pa potem takšnih, ki imajo te frende za rezervo (tako, če bi že kdaj slučajno, pa ne bi bilo slabo,…),… Skratka – cel kup razlogov v ozadju. Seveda pa je cel kup tudi ljudi, ki so slepi in ki ne vidijo tistega, kar vsi drugi naokoli. Ali res ne vidijo, ali pa se samo delajo, da ne vidijo…. 🙂
[/quote]

Haloooo, on čutil kaj več od prijatjstva ali ne, nima veze, če drug ne čut isto do njega.
Da se spetljata skup je potrebna za to obojestranska želja. In če te ni, od tega ne more bit nič!
Ni pa to navadn frend, teh imam ful, on je in vrjamem da bo ostal moj the best frend. Če se 16 let že družva, si dajeva nasvete em drugmu, si pomagava, se skup smejiva, ja, tud jokala sm že pred njim, pa me je znal potolažt, svetovat kako naprej….kaj je to druzga kot res najboljši frend?
Sva bila tud že oba mal pod vplivom alkota, pa še takrat ni bilo nič med nama, sva se čist lepo zabavala tako kot skoz.
On je zame skor kot brat, tako kot sm jaz njemu skor kot sestra. Dostkrat se tud pokličeva tako.
Zato še enkrat, tud če bi on čutil kaj več do mene, če jaz ne čutim isto do njega, od vsega tega ne bo nič. In zase lahk z zagotovostjo rečm da razn prijateljstva ne čutim nič do njega. Pa je tud za pogledat lep, nekak po mojem okusu, pa vseen nikol nism čutla do njega kaj več od prijatelstva.
[/quote]
A bi mogoče šlo tako, da je on zate best frend, ti zanj pa kaj drugega? :-)))
Neverjetno, kako se eni sprenevedate. Ali pa niste sposobni pogledati z drugega zornega kota?
Ja in kaj pa če ta tvoj best frend gleda nate drugače? Kaj pa če samo čaka, da boš enkrat spregledala, da te neizmerno ljubi, da si ti njegova tista prava, sorodna duša? Kaj pa potem? Boš še vedno rekla, da so takšna prijateljstva možna? Ja, samo s tvoje strani, a ne, kaj pa z druge? Ker, kot pišeš, tudi za to morata biti oba vpletena. Kaj in kako pa v resnici misli drugi, pa ne moreš nikoli zares vedeti. In večina v resnici tudi ne ve.
To, da te tolaži…po možnosti pa je še v zvezi z drugo… Tu pa pridemo do tistih meja, ki so bile prej omenjene. 🙂

a zdaj je pa seks kar na enkrat tisto več celo od prijateljstva? ponavadi pa trdite da je ravno obratno. da je v partnerstvu pomembna vez med dvema in da je seks samo pika na i ☺

torej res drži da velja da ima prijatelj lastnosti ki jih pri partnerju pogrešate, vendar z njim ne seksate. za partnerja pa velja obratno ☺

ki ste zdaj svoje trditve kaj čutite v dvojini pretvorile v ednino: ali vas sploh zanima kaj v resnici čuti do vas vaš prijatelj ter kaksne želje morda skrivoma goji ali tega niti nočete vedet?

Se mi vedno bolj dozdeva, da tega sploh nočejo vedeti.

Je treba še kakšen dodaten dokaz, če je navedeno, da imata vsak svojega partnerja? Nekatere vezi ostajajo še iz otroštva.

Jih je neki že napisal. Ti nis pomislila na kej več, kako pa veš, da on ni? Lohk pa čaka, da te kdej “ujame”:-)
[/quote]

Itak, da ni…je blo ogromno možnosti pa nikol ni noben od naju pomislo na karkoli več….na njega gledam le kot na prijatla, ni variante za karkoli drugega, takda, ne, ne čaka, da me ujame 🙂
[/quote]

Ti gledaš tko na njega, za njega pa ne veš. Lohk je z njegove strani kemija, pa ti tega ne pove, lohk čaka na trenutk, ko si ga boš zaželela. Velik je tega, ko deci čutjo neki do prjatlce pa ji tega ne povejo.

[/quote]

Če ti tega nisi sposoben, še ni rečeno, da ne zmorejo tega drugi.

O tem glih ne bi, ker poznam neki južnjakinj, ki niso take 😉 ne vem, vem da so men moji starši dal kar velik svobode, ampak sm se zmer morala držat dogovorov. Če se ne bi, tud take svobode ne bi bilo. Imam pa že od nekdaj kr velik frendov in frendic in vidla in slišala sm marskej in se od tega tud kr neki naučila. Jaz zmer pravim, ulica te nauči kr precej.

Čaka na trenutk, ko si ga bo zaželela? Tja v pozna leta?

[/quote]

[/quote]

Brez skrbi, hitro opazim, zato pa tudi vem, da je takšen pogled na svet, kot ga imajo tele deteljice tukaj, naiven in izredno ozek, lahko bi rekli, da celo egoističen.

[/quote]

Tudi, ja. Obstajajo tudi takšni.

[/quote]

Brez skrbi, hitro opazim, zato pa tudi vem, da je takšen pogled na svet, kot ga imajo tele deteljice tukaj, naiven in izredno ozek, lahko bi rekli, da celo egoističen.
[/quote]

Dečko, še nisi naklepal dovolj let.

[/quote]

[/quote]

Žalostno, če ji tega nisi znal pokazat, da ti pomeni več, kot le prijateljica.

[/quote]

[/quote]
Dečko?:-))) Odkod ti ta ideja? Pa moja starost je po tvoje kolikšna? :-))))

Je treba še kakšen dodaten dokaz, če je navedeno, da imata vsak svojega partnerja? Nekatere vezi ostajajo še iz otroštva.
[/quote]

Je morda to kar naštevaš kaksna rancija za kar čuti drugi? Prav lahko je tudi ravno obratno.

[/quote]

[/quote]
Nisem tak lolek, poznam pa dva takšna. Eden je čisti basket case (ker dela intenzivno na tem, da si zafura življenje zaradi svojih nerealnih predstav in idealov), drugi pa je sicer poročen, ampak še vedno čisto mehak ob tisti svoji nesojeni ljubezni. Pravi prijatelj baje. 😛 Namesto da bi jo (izkoriščevalko) odpikal za vse večne čase.
No ja, svoje k svojemu. 🙂

[/quote]
[/quote]

Dečko nazivam tiste, ki so mladi po srcu. 🙂

[/quote]
Nisem tak lolek, poznam pa dva takšna. Eden je čisti basket case (ker dela intenzivno na tem, da si zafura življenje zaradi svojih nerealnih predstav in idealov), drugi pa je sicer poročen, ampak še vedno čisto mehak ob tisti svoji nesojeni ljubezni. Pravi prijatelj baje. 😛 Namesto da bi jo (izkoriščevalko) odpikal za vse večne čase.
No ja, svoje k svojemu. 🙂
[/quote]

Poznaš dva taka in ta dva sta merilo? Ti si njuna kopija?

Odvisno od ljudi. Meni je bilo enkrat že na začetku rečeno, da me ne vidi kot neerotično bitje. Tore si težko zgolj prijatelj. A neglede na to je v končni fazi izbiral in izbral drugo.

[/quote]

Dečko nazivam tiste, ki so mladi po srcu. 🙂
[/quote]
In s tem hočeš povedati kaj točno? Me lahko razsvetliš, prosim?
Ker so tvoji odgovori precej nejasni. Torej kaj je po tvoje? Tvoj prijatelj je na koncu izbral drugo, ne tebe. Je pa lahko IZBIRAL? Torej si ti vseeno v vajinem prijateljstvu gledala dlje od prijateljstva? Kaj pravzaprav sploh želiš povedati, ker enkrat nasprotuješ meni, drugič pa celo sebi?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close