Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek prijateljstvo med moškim in žensko NE obstaja!…..

prijateljstvo med moškim in žensko NE obstaja!…..

Trojček in ostali…

obstaja čisto realističen test – bejba predlaga, da mu ga pofafa na tak lep prijateljski način. Kdor zavrne je pravi prijatelj lol (in hkrati butl).

Mah, butl si ti!
Res ne vem kako eni ne morte tega razumet. A je treba takoj na seks pomislt?
In ja, imam več moških frendov kot ženskih frendic, se prav tud to niso frendi, ker ne morjo bit, ker lahk pride do seksa.
Bv, ne da se mi več, če vam pač ni jasn in ne štekate, jbg.

mah jaz to komot lahko svojemu prijatelju povem in ponudim, ampak oba veva da iz tega ne bo nič. če ne razumeš in nimaš prijatelja drugega spola potem ti pač žal ni pomoči 🙂

Kva je s tabo? Jst mam frenda, k je sam frend in nč druzga. Nikol nisva pomisnla na kej več. Enim res ni jasn, da je z moškim možn bit sam frend..

Tkole, zdele ti je naš ženski trojček odgovoru:-)

Eni si domisljajo, da so frendi, pa se to v resnici niso. Se znanci ne, ampak tip pavz glavo skoz zid, kar nekaj halucinira o frendovstvu. Buahasaaa smeh. Pa naj sam seb laze kaki prijatelji da smo, se znamci, ne, kaj sele prijatelji, ocemer vec pa itak skoda sploh omenjat.

:-)))) Zgleda, da tebi ne gre v glavo, da si (največ, kolikor si pač lahko) prepričana, da tako čutiš samo ti. Za tistega tvojega frenda ne moreš govoriti. Lahko si še tisočkrat domišljaš, da ga poznaš, pa vseeno ne veš kaj si v resnici misli. Zakaj je nekaterim to tako težko dojeti?
Dejansko še zase ne moreš dati vedno roke v ogenj, kaj boš šele za nekoga drugega. Ampak nekateri boste to dojeli šele z leti. Drugi pa očitno nikoli. 🙂
[/quote]

16 let sva že the best frenda. V 16ih letih se še ni zgodil da bi se karkol spetljala skup razn prijateljstva. Se družva, če je treba si dava en drugmu kakšn nasvet….
V bistvu hočm sam povedat, da prijateljstvo med moškim in žensko je možno, obstaja.
Res pa je, kot sm že dostkrat napisala, nikol ne veš kaj te v lajfu čaka. Zato itak obstaja tud možnost, da bi pa mogoče tud midva lahk kdaj kaj imela, pa magar čez leta in leta 😉 ampak v 16ih letih se nama to še ni zgodil in vrjamem, da se v bližnji prihodnosti tud ne bo. On je tik pred poroko, punco ima ful rad, sta že neki let skup, tud jaz imam svojga ful rada, nisva pa še pred poroko.
Jah glej, mogoče se pa on kdaj loč, potem pa še jaz, nikol se ne ve in se pa mogoče takrat spetljava 😉 ampak res dvomim, ampak ok, pustmo se presenetit 🙂
[/quote]

evo in točno takšno razmišljanje potrjuje kar pravim. da je pravilni izraz za moškega prijatelja rezerva.

ti nikoli nisi pomislila, on si pa ne upa.

[/quote]
Neeee, to pa neee. Ona ne zmore dlje od svojega nosu. Če ona tako misli, potem mora tako tudi tisti njen frend :-)))

[/quote]

Lej, jst vem kako je, ti pa govor kar češ:-)

[/quote]

[/quote]

Ti govori, kar češ, veš pa za tvojega frenda itak ne. Si samo domišljaš, da veš. :-p

[/quote]

Ti govori, kar češ, veš pa za tvojega frenda itak ne. Si samo domišljaš, da veš. :-p
[/quote]

Lej, vem, da za njega ne morm govort, sm vem, da ni kemije, če bi on karkol čuto, bi po vseh tel letih zihr povedu:-) z moje strani pa je tud ni…:-)

[/quote]

Lej, vem, da za njega ne morm govort, sm vem, da ni kemije, če bi on karkol čuto, bi po vseh tel letih zihr povedu:-) z moje strani pa je tud ni…:-)
[/quote]
Najbrž si samo rezerva. 🙂

[/quote]
[/quote]

Sm nevem kva bo s tako rezervo, če ga rezerva ne vid k partnerja?;-)

16 let sva že the best frenda. V 16ih letih se še ni zgodil da bi se karkol spetljala skup razn prijateljstva. Se družva, če je treba si dava en drugmu kakšn nasvet….
V bistvu hočm sam povedat, da prijateljstvo med moškim in žensko je možno, obstaja.
Res pa je, kot sm že dostkrat napisala, nikol ne veš kaj te v lajfu čaka. Zato itak obstaja tud možnost, da bi pa mogoče tud midva lahk kdaj kaj imela, pa magar čez leta in leta 😉 ampak v 16ih letih se nama to še ni zgodil in vrjamem, da se v bližnji prihodnosti tud ne bo. On je tik pred poroko, punco ima ful rad, sta že neki let skup, tud jaz imam svojga ful rada, nisva pa še pred poroko.
Jah glej, mogoče se pa on kdaj loč, potem pa še jaz, nikol se ne ve in se pa mogoče takrat spetljava 😉 ampak res dvomim, ampak ok, pustmo se presenetit 🙂
[/quote]

evo in točno takšno razmišljanje potrjuje kar pravim. da je pravilni izraz za moškega prijatelja rezerva.
[/quote]

Glej, kot sm napisala, sva bila v vseh teh letih že parkrat oba istočasno samska, pa nisva nikol pomisla, vsaj zase vem, on pa tud ni dal nikol nobenga tazga signala, da bi lahk karkol imela, kljub temu, da sva se tud takrat ful družla. Se prav da ni nobena rezerva, ker če bi bila, bi se že kaj bilo iz tega, pa ni, vsaj kakšn signal iz moje ali njegove strani bi bil, pa tud tega ni bilo. Kot sta že omenli tisti 2 punci, ki se strinjata z mano, če ni kemije iz obeh strani, nema od toga ništa! Ostaneva še naprej sam prijatelja.
Sm napisala ja in še zmer tako pravim, da v lajfu nikol ne veš kaj te čaka, pa sm vseen prepričana, da med nama nikol ne bo nič druzga kot samo prijateljstvo.
Res ne vem kako eni tega ne morte razumet.

[/quote]

[/quote]

Res je.

[/quote]

[/quote]
Lahko si pa komot f..frendica. 😛
Sicer pa je bistvo v tem, da za drugega ne moreš biti prepričan, da ne čuti kaj več do tebe. Ravno zato je takšno pravo prijateljstvo takorekoč nemogoče. Pač možgani, hormoni,…delajo svoje. In če je nekdo tako super, da je tvoj dober prijatelj in zaupnik, bo vsak normalen človek enkrat pomislil še na kaj več.
Drugače pa je prav neverjetno koliko je res takšnih, ki gojijo neko upanje, da bo druga oseba spregledala (in se zaljubila vanj) še dolgo, dolgo. Pa potem takšnih, ki imajo te frende za rezervo (tako, če bi že kdaj slučajno, pa ne bi bilo slabo,…),… Skratka – cel kup razlogov v ozadju. Seveda pa je cel kup tudi ljudi, ki so slepi in ki ne vidijo tistega, kar vsi drugi naokoli. Ali res ne vidijo, ali pa se samo delajo, da ne vidijo…. 🙂

Ko tole berem, se poraja vprašanje: bi šli z vsako osebo nasprotnega spola v posteljo? Ne? Zakaj vas potemtakem tako čudi, da nekateri zmorejo imeti prijateljstva, ki ne prerastejo nikoli v kaj več?

Verjetno zato, ker vsaj eden ni bil za to. Ali pa enkrat eden ni bil, drugič pa bi ta bil, pa drugi ni. Ali pa je eden vezan, pa ga to ovira, lahko sta oba vezana, pa ju to ovira,….
Ne gre za to, da ne obstajajo takšna prijateljstva, ki nikoli ne prerastejo v kaj več (razlogov za to je veliko). Gre za to, da je v takšnih prijateljstvih vedno obstajal vsaj na eni strani potencial za več. Vedno.
Sicer pa veliko zagovornikov takšnih prijateljstev meša pojme in imajo dejansko bolj kolege, ne pa neke res prave prijatelje.

PRIJATELJSTVO OBSTAJA, že že, lahko brez problema, AMPAK V MEJAH NORMALE! Ne preblizu. Sploh, če si že v zvezi z nekom drugim.

Ja, to je velik problem nekaterih. Ker nimajo razjasnjenih meja.

hepen

tako je! Ljudje NIMAJO V SEBI ZAVESTI O TEM kje in kaj JE MEJA, v marsičem.

[/quote]
Lahko si pa komot f..frendica. 😛
Sicer pa je bistvo v tem, da za drugega ne moreš biti prepričan, da ne čuti kaj več do tebe. Ravno zato je takšno pravo prijateljstvo takorekoč nemogoče. Pač možgani, hormoni,…delajo svoje. In če je nekdo tako super, da je tvoj dober prijatelj in zaupnik, bo vsak normalen človek enkrat pomislil še na kaj več.
Drugače pa je prav neverjetno koliko je res takšnih, ki gojijo neko upanje, da bo druga oseba spregledala (in se zaljubila vanj) še dolgo, dolgo. Pa potem takšnih, ki imajo te frende za rezervo (tako, če bi že kdaj slučajno, pa ne bi bilo slabo,…),… Skratka – cel kup razlogov v ozadju. Seveda pa je cel kup tudi ljudi, ki so slepi in ki ne vidijo tistega, kar vsi drugi naokoli. Ali res ne vidijo, ali pa se samo delajo, da ne vidijo…. 🙂
[/quote]

Haloooo, on čutil kaj več od prijatjstva ali ne, nima veze, če drug ne čut isto do njega.
Da se spetljata skup je potrebna za to obojestranska želja. In če te ni, od tega ne more bit nič!
Ni pa to navadn frend, teh imam ful, on je in vrjamem da bo ostal moj the best frend. Če se 16 let že družva, si dajeva nasvete em drugmu, si pomagava, se skup smejiva, ja, tud jokala sm že pred njim, pa me je znal potolažt, svetovat kako naprej….kaj je to druzga kot res najboljši frend?
Sva bila tud že oba mal pod vplivom alkota, pa še takrat ni bilo nič med nama, sva se čist lepo zabavala tako kot skoz.
On je zame skor kot brat, tako kot sm jaz njemu skor kot sestra. Dostkrat se tud pokličeva tako.
Zato še enkrat, tud če bi on čutil kaj več do mene, če jaz ne čutim isto do njega, od vsega tega ne bo nič. In zase lahk z zagotovostjo rečm da razn prijateljstva ne čutim nič do njega. Pa je tud za pogledat lep, nekak po mojem okusu, pa vseen nikol nism čutla do njega kaj več od prijatelstva.

ena južna

se strinjam glede par stvari ki jih praviš, morda te popravim glede ” obojestranskega”. Že že, to je res. Ampak ČE STA RECIMO DVA ŽE POROČENA z drugimi ljudmi, med seboj pa nekaj ” čutita”, ni prav, četudi je obojestransko, da varata. Tega je veliko med ljudmi, zato ločitve dežujejo kot naliv.

Jih je neki že napisal. Ti nis pomislila na kej več, kako pa veš, da on ni? Lohk pa čaka, da te kdej “ujame”:-)

Zdej niste več trojček, zdej ste že četvorček žensk, ki zagovarjate moško-ženska prijateljstva 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close